Pobyt doma trvá už pár týždňov. Ako ho zvládať, keď žijeme sami?

Táto diskusia patrí k článku: Pobyt doma trvá už pár týždňov. Ako ho zvládať, keď žijeme sami?
Pobyt doma trvá už pár týždňov. Ako ho zvládať, keď žijeme sami?

Ako povedal sám veľký Johann Wolfgang von Goethe: „Samota je pekná vec, keď človek žije sám so sebou v mieri a ak má čo robiť.“ Toto jeho poznanie je v súčasnosti aktuálnejšie než kedykoľvek predtým. Byť „single“ nadobúda v čase našej sociálnej izolácie úplne nový rozmer. Znamená byť sám so sebou v jednom priestore 24 hodín denne. Inšpirujte sa spolu s nami, ako zvládnuť túto niekoľkotýždňovú „one man show“ plnohodnotne a s vlastným obohatením.

Hhah

Pardon za ten príspevok dolu, ja že ma to vyhodí na prihlásenie. ..

Fajn je si nejako spríjemniť čas, niekomu zavolať, s niekým si písať, ísť do obchodu, prečítať si niečo, vyrábať. Je to náročné medzi stenami, asi by som si nechávala vedľa v izbe niečo pustené, aby som niečo počula. :)))))

miki25

Čo poviem, je to ťažké no. Prišiel som o 2 TOP koníčky (futbal s kamarátmi, posilovňa). Zostali mi len šachy, kratšia cyklistika po meste (20-30 minút) a TV (americké sitcomy, či športové archívy z dávnych rokov). Tak snažím sa to nejako zvládať, ale tak treba aj oddych konečne. Potom duševné zdravie trpí, sám by som mal o tom niečo vedieť.