Fungujú cviky na ovisnuté prsia?

Príspevok v téme: Fungujú cviky na ovisnuté prsia?
Mishka

Dobrý deň,

mám 19 rokov a už som strašne nešťastná zo svojich pŕs. Odjakživa sú väčšie, niečo medzi C a D, podľa obchodu v ktorom nakupujem podprsenku. Mám to asi geneticky dané po matke, ktorá je na tom ale podstatne horšie.

Vec sa má tak - moje prsia sú škaredé. Sú jednak ovisnuté (ceruzkový test môžem s tužidlom na vlasy robiť), s veľkými nafúknutými bradavkami resp. dvorcami. To, že jedno je trošku menšie, ani nespomínam.

Mávam také chvíle, kedy si poviem, no a čo, takto som sa narodila, nie je to také zlé. Ale potom sú chvíle, ako je tá, keď môj priateľ po prvýkrát videl moje prsia a bol sklamaný. Ja som si vtedy nahovárala, že chlapi nie sú na ženy nejako nároční, že sa im páčia akékoľvek prsia, ale asi nie... a možno má väčšina žien krajšie, pevnejšie prsia, ktoré uvädnú až po deťoch a ja proste nie.

Preto sa chcem opýtať - môžem si cvičeniami zlepšiť tvar pŕs a zdvihnúť ich? Má tu s tým niekto skúsenosti? Mohla by som mať také pevné, malé prsia, aké mávajú kulturisti? Alebo mám potom neskôr v živote risknúť nejakého slovenského plastického chirurga?
Ďakujem.

alicka87

Treba skúšať a ak ti to nepomôže, tak skúsiť plastickú operáciu, aby ti prsia dali dokopy, zmenšili a aby vyzerali krajšie.

JanaPek

Mě minimálně s sebevědomím na veřejnosti pomohly tvarující podprsenky ( kupuji kdyžtak zde www.intimidea.cz ) a když si vybereš správnou velikost, tak dokážou divy. Jinak jakákoliv osvědčená rada bude zajímat i mě.

akinom007

Sice mam prsia opak teba male 70/B nosim nevysia ani nic ale zacala som pravidelne cvicit uplne jednoduchu seriu cvikov doma na spevnenie a vzdvyhnutie popraia podla youtube ale fakt poctivo denno denne teraz su to 4 mesiace denneho cvicenia, a za mna mozem povedat ze to funguje prsia sa tak nadvyhli ze bez podrsenky vyzeraju ako s nou :) take push up alebo ako to podpisat spevneli a zdvyhli sa. Neverila som tomu ked som 1x videla to video hovorila som si toto? to nikdy nepomoze mozno nejaky cvik v posilke ale toto kratke a jednoduche cvicenie? A vysledok je

ahjajjaj

ahoj mishka, určite si si dobre vysvetlila priateľa? On Ti aj povedal, že je sklamaný? Alebo jeho pohľad? Nebol iba prekvapený? Väčšina mužov preferuje ženy s väčšími prsiami. Ale inak aj cvičiť na ne môžeš. POdľa mňa by bolo lepšie, kebyže sa prijmeš taká, aká si. S tým, že čo je krajšie ako Ty, je už gýčové. Teraz si predstav tie baby, ktoré si dávajú silikóny. A Ty ich nemusíš mať.