Neustále zvýšená teplota

Príspevok v téme: Neustále zvýšená teplota
Petuska652

Dobrý deň,
Idem si k Vám po radu pretože už som zúfalá. Takmer stále mám zvýšenú teplotu od 36.8 maximálne po 37.1. Jeden deň som úplne ok a druhý deň sa cítim zle...
Viem že to nie je vysoká teplota, ale zakaždým ma velmi štipu oči a bolí ma hlava, cítim sa slabá a nevládzem. Takto to ide stále dookola, cca druhý mesiac.
Absolvovala som vyšetrenie u obvodnej lekárky, výtery + krv.
Imunita vraj ukážková, krv taktiež ukážková, zápal v tele žiadny, výter nič neukázal. Takže som vraj zdravá osoba. Akurát čo mi ukázala krv že som v blizkej minulosti prekonala plúcne chlamýdie a mononukleózu. Avšak vobec som si toho nebola vedomá že by som niečo také mohla mať.
Viem, že po mononukleóze sa má človek šetriť, oddychovať, necvičit, zdravo jesť....je možné že možem mať zvýšene teploty ako následok mononukleozy? Alebo z čoho by som to ešte mohla mať? Ďakujem Vám za radu?

bronicka

..nemyslim si, ze za to ako sa citis moze nejako zvysena teplota..ale zmenou zivotneho stylu..stravy myslim, ze nemozes nic stratit..dobre by bolo vylucit z jedalnicka potraviny, ktore podporuju zapalove procesy v tele..

marcelina78

uz je tomu roky, co som takto trpela aj ja, nikdy mi nanic neprisli, potom to po rokoch preslo. Odvtedy sa zaujimam o alternativnu medicinu, lebo uz neverim velmi lekarom, najlepsie roky som stravila vycerpanim a zvysenou teplotou...Nedavno som objavila vynikajucu knihu a tebe ju obzvlast odporucam, je ich od autora viac, ale najprv si kup tuto Medicinske medium nazov autor anthony williams. Obzvlast sa tam tomuto venuje po prekonani mononukleozy a tvojich priznakov, sposobuje to epsteinobarrobej virus, ktory nie je lahke zlikvidovat, dava rady ako nato, aj tu o nom pisu primar.sme.sk

vanes11

tak možno akurát prechádza nejako chorobou, nejakou ľahšou chrípkou, veď netreba robiť paniku, na takúto "teplotu" sa neumiera

llnzzda

tie hodnoty, ktoré si ty napísala, tak to nie je teplota! môže byť, že máš normálne takúto teplotu tela, takže nestresuj!

akinom007

boze nepiste jej “ to nie je teplota” ok , nie je z lekarskeho hladiska ale zdravy clovek by bezne naozaj nemal mat nad 37 a pokial sa zle citi pri miernom zvyseni urcite za tym nieco je. O mononukleroze- neviem ti povedat.
Za mna poviem tak ja svoje telo tak dokonale poznam ze tiez citim kazde mierne zvysenie. Ja to mam tak ja mam denno denne pokial som zdrava 36,6 mam to roky odsledovane a tyzden pred menstruaciou mavam zimnice zle sa citim a teplotu mam 37,1-37,3 trva to tyzden vzdy to pocitujem tiez.
Autorka nemoze to nejakym sposobom suvisiet s cyklom? Pripadne ak nahodou beries Hak? Moja kamaratka ta zas pocas uzivania Hak mala 37,5 permanentne zle sa citila absolvovala vsetko ako ty ziadne vysetrenie nic nepotvrdilo dokonca lezala nemocnici robili jej vsemozne testy... prestalo jej to po vysadeni antikoncepcie do par mesiacov a uz to nema

antilooopa

36,8 nie je zvýšená teplota, ale normálna...
Po mononukleóze však môžu teploty pretrvávať i mesiace až roky.