Vybudujem si takto svaly a budem silnejšia?

Príspevok v téme: Vybudujem si takto svaly a budem silnejšia?
Lubimvianocnycas

Ahojte som žena mam 16 rokov 164 cm a 43 kilo. Začala som cvičiť, pol hodinu denne doma. Zamerané na zadok alebo plank variácie. +sem tam idem na hodinu (max dve) na prechádzku so psom. Začala som si zapisovať kj (aj si to vážim) aby som mala istotu ze mam veľa. Neriadim sa odporúčaný príjmom lebo keby toľko jem tak tu už nie som. Takže posielam zápisy za posledné dni. + napr. Dnes: r: ovsené vlocky+mlieko+skorica+strúhane jabko+čučoriedky+ tiramisu protein+ trosku kokosového cukru+navrch škorica, kokosový cukor a granko. 20 m cvicenia Desiata: veľa rajčín, uhorky, sójová omáčka tuniak. Obed: niečo pod 400.g segedínu +2 knedle a potom jeden jahodový taky karamelový cukrík od sestričky olovrant: taka Milka pečivova blbosť + reďkovky potom som asi 20 min. s mamou cvičila snack: skyr +kokosový cukor+ granko vecera: 2 knedle+ tiez cca 400 gramov segedínu (zapísala som si presne ale nechce sa mi kukať teraz) +zeleninka. ... Niekto kto sa v tom vyzná... Mohlo by to fungovať?

alicka87

Máš ešte málo rokov a preto si daj pozor, aby si si skôr neublížila. Možno by bolo fajn osloviť nejakého odborníka, ktorý ti s týmto pomôže.

ahjajjaj

ahoj, myslím, že by si mala mať iný príjem sacharidov, resp. veď si prečítaj tie Tvoje hodnoty, všetkým prekračuješ, najmä s tukmi. Cvičením si určite vybuduješ svaly. A z takejto stravy priberieš, aj keď cvičíš.