čo mi je? gynekologia? psychiatria?

Príspevok v téme: čo mi je? gynekologia? psychiatria?
Peggie26

ahojte písala som tu už veľa krat moje problémi pridu odidu pridu odídu .... neviem už čo ďalej bola som na milion vyšetreniach u psychologičky všade mi povedali že ich nepotrebujem a problémy sa stále vracajú... príklad môjho mesiaca (april) 1.4 silne bolesti chrbta teplota nasledne zachvat uzkosti bez dôvodu na druhý den nič ... o dva týždne som mala mať menzes samozrejeme nič a zasa teplota bolesti chrbta, navaly tepla silna nevolnosť, silny tras svalov, uzkosť, zmatenosť, bolesti tela, 21. sa menzes objavil teda s nastupom totalnej nevolnosti zmetenosti, navalou tepla tri dni potom menzes normalny slabší ale nevolnosť tras svalov uzkosť, 4. den čierny menzes hrudky čierne, 5. deň menzes pokračuje normalne ale mám v kuse hnačku skoro iba voda ide zo mňa........ toto sa opakuje už rok v kuse volala som ku gynekologovi na pms mi napíšu online diclobene ale kým nebudem umierať nemôžu ma vyšetriť ja to chápem :( ale ja už nevladzem že mi je stale zle...mne sa nezda že je to normalne... :((((( skusila som psychoterapie neprišli sme na nijaku príčinu čo by ma trápila povedala mi že všetko zvládam obdivuhodne že ju nepotrebujem aj tie stavy silnej uzkosti sme riešili ale keďže sme prišli len na to že to vyvolava diskomford tela tak sa to neda nijako riešiť iba ostať vzdrava ale ako preboha keď neviem prečo mi telo hapruje. každý mi tvrdil že moje problémi su asi psychosomatické ale prečo teda nemaju príčinu. nemam depresiu všetko ma baví a tieto výpadky ma strašne obmedzuju... gynekologické problémy ako zapali infekcie mykozy a neviem čo mam v kuse v kuse od 18 ako som prišla k lekarovi ... vyšetreniami mam zistene len zvyšenu funkciu štítnej žlazy a zniženu pankreasu na nič iné neprišli žiadne intolerancie žiadne alergie, sono brucha v poriadku, gastro v poriadku. Existuje nejaký diagnostik alebo niečo také alebo niekto zaživa niečo podobne ja už neplačem !!! už len nadááávam ale takýmto štýlom keď to pôjde tak za chvíľu budem fakt psychiatrický pacient

Peggie26

unavu mam niekedy taku že nič a odrazu neviem ani pohnuť rukami ... s pamäťou problém nemám ani so spankom sustredim sa na čo chcem .... ale keď som teraz dostavala menzes tak som vôbec nevedela si na nič spomenuť iba kde som ... a že sa niečo deje... chcela som si dať skúsiť vyšetriť hormony alebo či to nemôže mať nejaký súvis s tou štítnou žľazou ale neviem či to má vôbec nejaký zmysel....áno myslela som si že mám psychické problémi preto som bola u psychologičky a skumali sme z čoho by to mohlo byť ... ale a nejaku hlbšiu príčinu sme neprišli iba som jej povedala ako zvladam uzkosť keď na mňa príde z ničoho nič a povedala že všetko robím perfektne podvedome že mi nemá čo viac pomôcť... ja to skušam zvladať sama aj si myslím že to zvladam perfektne....ale je to večná neistota večne to musím tajiť lebo ma už maju za cholerika ale ja si tu teplotu nevolnosť, krutenie hlavy, nič nevymyšľam ono sa to všetko začalo pred necelím rokom tým že som prestala na chvíľu vidieť zostal mi po tom zakal sklovca.... a to mi asi spustilo tu uzkostnu poruchu asi na to sme asi tak prišli.... ale čo mi spôsobuje zdravotné problémi je druhá vec :( a bola som na neurologi nič aj na mr mozgu

ahjajjaj

nielen sivá môže mať 70 odtieňov, ale aj depresia. Jedna je napríklad, že človek má somatické poruchy, a vlastne je to jediný prejav depresie, o ktorej dotyčný ani nevie, že ju má. Ale inak, hormón štítnej žľazy zároveň riadi aj ostatné žľazy s vnútorným vylučovaním. Tak aj pohlavné žľazy, a aj hypofýzu. Tak vlastne do istej miery ovplyvňuje aj psychiku aj PMS syndróm.

Hhah

Psychiatria nepsychiatria, to je jedno, iba nevyspelí a neznajúci ľudia odsudzujú tých, čo sa liečia na psychiatrii. Je to to isté ako neurológia, či gastro, len je to iná časť tela resp. iná porucha.

A u neurológa si bola s tou chrbticou?

Mohla by si si dobíjať teraz horčík pri tomto strese. Magnerot je naj na dnešnom trhu.

Keby si pošla na psychiatriu, nie je zaručené, žeby Ti lieky pomohli, treba si nájsť nejakú cestu a vyrovnať sa s diskomfortom.
A máš únavu a horšiu pamäť? Alebo aké ešte iné príznaky?