Som vo veku nad 50r. Samozrejme mam podla urologa, zväcsenu prostatu primerane k veku.Nemam sice tazkosti,ale som uzival 2x denne PROSTENAL alebo PROSTAKAN, aj vytazok Vrbovky malokvetej. Nie naraz. Po minutí jedneho som menil na druhe. Uzivam teraz Tekvicový olej. U nas stoji medzi 400-500 Sk- dovoz. Kupujem v Rakusku po 6 Euro.RNG mozes mi napisat svoj nazor ? Staci ten olej polievkova lyzicka denne ?
Tekvicový olej a prostata
Odporucam pozriet www.najtelo.sk
Mozem povedat z vlastnej skusenosti ze som mal dlhorocne problemy s prostatou...a nehovorim ze len tekvicovy olej mi pomohol ale bol to skvely doplnok ostatnym cajikom a pod... znama mi odporucila eshop -odkaz odstránený- tak tu nakupujem...
kuk sem www.tekvicovyolej.sk
Nuz vyse 80% ludom to pomaha, ake ked mas svoj nazor dopredu urobeny, kto som ja, aby som ti ho menil...
Mimochodom tento prostriedok vynasli v 50tych rokoch na Kube a pre nedostatok stykov z Kubou sa dostal na trh v USA az po 1995 roku, ked sa zmiernilo politicke napatie.
Ak by si predsa len chcela nieco o tomto vybornom a lacnom prostriedku vediet, na nete je uz toho dost.
Nakoniec mam s tym aj osobne skusenost, aj moj syn.
RNG, on to ma take, ze aj keby jedol travu, stupal by mu, musi bohuzial obden brat tabletku. Ma najlepsieho kardiologa na Slovensku. Momentalne ma vyborny cholesterol, ale akonahle by prestal brat tabletku, stupal by mu aj keby neviem co. Dakujem za radu ale.
Na vysoky cholesterol je vyborny vytazok z cukrovej trstiny(listy) Policosanol.(2x10 mg denne)
Ten nielenze znizi "zly"(low density lipoprotenin LDL) cholesterol znacne, ale aj zvysi "dobry"(HDL).
Najdete v doplnkovych obchodoch, aj v mojich
...On ma totiz vyborne stravovacie navyky uz roky. Pije sojove mlieko, neje maso a podobne, ma totizto chudacik problemy s cholesterolom.
Len okolo 60% muzov ma problemy s prostatou na starost. A drviva vacsina sa da najmenej zlepsit, casto uplne odstranit spomenutymi doplnkami.
Moj ocko ma 67 rokov a tiez si obcas chlipne tekvicoveho oleja. Ma prostatu uplne v poriadku.
Este na margo urologa: mam zvacsenu prostatu primerane k veku(?!?)
Hyperplazia je chorobny proces vyplyvajuci zo zlej skladby stravy a nasej celej civilizacie. Spravnymi doplnkami sa da uplne odstranit