Hlada sa dobry zubar

helencita

Kuzelnicka v dnešných časoch je lepšie mať súkromného doktora, pretože ten má aspoň čas a priestor sa ti venovať a ochotne ti aj vysvetlí čo ti bude robiť a pre mňa je to podstatné!

kuzelnicka

Chikita možno by sa ti dal aj zachrániť, máš bolesti? Si pamätám keď som ja mala raz takýto problém, dopovala som sa tabletkami len aby som nejako deň a noc vôbec predýchala a vtedy svokra zavolala svojej, teda dnes už aj mojej dr. Baňasovej aby ma objednala čo najskôr a milo som bola vtedy prekvapená, že nebol problém aby ma vzala, aby ma vyšetrila. Čiže prikláňam sa k tomu, že v týchto prípadoch je vhodnejšie skôr súkromníka si nájsť;) A tiež nemala by si si takto robiť hneď závery, že vytrhnúť, možno to nebude vôbec treba.

lorQa

Me_myself keď nevieme o čo ide. Prečo ten zub bolí, odkedy bolí a či s ním sa už niečo robilo. Ale máš pravdu, dobrý zubár by sa snažil maximum urobiť preto aby ho zachránil a nemusel trhať.

Domka24

Chikita máš nejaký veľký problém, keď chceš vytrhnúť?...pravda je, že aj zubári sú v takom tom terajšom režime...že nie sú k dispozícii stále a pre všetky úkony...takže myslím, že ako akútny prípad si musíš najskôr k zubárovi zavolať a priamo sa informovať, čo sa bude dať robiť...a v tomto prípade by som sa na súkromnú ambulanciu obrátila...