Psychiatrické oddelenie Levoča

Mukel

Psychiater ti len predpíše lieky. Choď najprv ku psychológovi, povedz mu o svojom probléme a možno ti pomôže. Ak si nebude vedieť rady, tak ťa určite sám pošle ku psychiatrovi.

Slecna_D

Dva tyzdne. Personal je k tebe taky aka si ty ku nim. Cize ku mne bol velmi dobry. Za psychologickou som bola len raz..mala vela prace ....odporucam si radsej najst kvalitnejsieho psychologa mimo psychiatrie ....aj ked si priplatis (psychicke zdravie je najdolezitejsie)
Co sa tyka lekarky ....hmmm to je tak ako s kazdym psychiatrom/psychiatrickou ... proste na tebe vyskusa par antidepresiv a budes brat tie ktore ti najviac sadnu ...nic viac nic menej.
P.s. neviem ako si na tom ,co ta trapi ...ale ak to nieje extremne nezvladnutelne tak by som ti odporucila si najst velmi dobru psychologicku alebo terapeuta. Ta psychiatria ti pomoze akurat v tom ze budes medzi ludmi ktory maju podobne problemy.

echinacea59

A akí bol personal. DOktori a sestričky a psychologovia. Ako sa správali ku pacientom? Ako dlho si tam bola?

Slecna_D

Odovzdas veci daju ti postel ,zavolaju ta na jedlo potom na lieky a spat ....dookola kym ta nepustia na otvorene oddelenie ...tam si uz aj pokecas na cige o problemoch a potom ta pustia ...
Co este by si chcela vediet ? Bola som tam 2x dobrovolne