Bolesť pod pravými rebrami

Príspevok v téme: Bolesť pod pravými rebrami
gery

Ahoj,mám problém s bolesťou pod pravými rebrami. Bolesť (tupá) sa prejavuje pri kašlaní/ kýchaní, ohýbaní a pod., nemôžem spať na pravej strane, ale po poriadku. Jarné behy ma vyšli draho, keď som si zapríčinil zápal priedušiek, dostal som ATB a nejaké dobroty.Samozrejme som kašľal a utorok večer extrémne.V stredu ráno ma zobudili strašné bolesti pod pravými rebrami, ako keby ma do nich udrel vlak, no vravel som si že som spal v zlej polohe a to prejde. Neprešlo. Čítal som leták vedľajších účinkov ATB a čo ma zarazilo- pôsobili aj na pečeň a ja ako pacient s nájdenou cystou na žlčníku (rok 2018) som bol na rane. Ďalší deň smer chirurgia, vzali mi moč aj krv. Všetko v norme. Dostal som tabletky s tým že za 3-4dni bude po bolesti. Už sú to 2 týždne a bolesť neprestáva a je to dosť obmedzujúce, čo sa týka spánku a iných aktivít. Nenapadá vás iná príčina mojej bolesti? Sval, nerv? Už si neviem rady... Ďakujem za pomoc.

ahjajjaj

ešte by som Ti odporúčala, dať si do youtube Cvičením proti bolesti hrudná chrbtica. Tam budeš vidieť cviky, ktoré môžeš vykonávať, a pokiaľ ich budeš vykonávať pravidelne, chrbtica sa Ti poďakuje.

gery

Ďakujem , rozhodne vyskúšam.. nie je to ani dlho čo som kupoval novú posteľ, tak možno fakt to má s tým niečo spoločné.

ahjajjaj

Ahoj, pod rebrami sú aj nervové dráhy, ktoré idú z chrbtice. Ich bolesti môžu byť spôsobené zlou polohou pri spánku, a kašeľ ich ešte viac dráždil. Skús si tam dať suché teplo, napr: vrecko naplnené obilím či ryžou a zohriate v mikrovlnke.