Neviem ako ďalej

Príspevok v téme: Neviem ako ďalej
Timian

Dobrý večer, začiatkom roka som spoznal jedno dievča. Je staršia o 2 roky a par krát sme spolu spali, avšak keď som to chcel posunúť vyššie, povedala mi že sa nechce viazať ale aj po tej informácií sme sa správali ako vo vzťahu aj sa tak správala ku mne, komplimenty všetko, srdiečka v správach ja to isté. Začiatkom karantény sa začala chovať divné tak odmerane tak som myslel že asi je koniec potom zase sa správala tak na začiatku na chvíľu a zase odmerane, už si moc neposielame fotky a tak isto ako sme si pravidelne želali dobrú noc tak teraz to závisí len na mne a ked ide skôr spať tak ignoruje moju poslednú správu ani sa nerozluci a odíde, ráno zase nič nezazela ako tomu bývalo, neviem čo s tym úprimne naozaj tomu nerozumiem stratila záujem nevie čo chce alebo skôr ai myslím že tam vstúpil niekto iný do života:/ Ďakujem za každú pomoc.

1994ka

...kam sme sa to dostali, keď sa muži sťažujú, že s nimi ženy chcú mať len sex. Sú ľudia, ktorí by sa s tebou s radosťou vymenili.

Buď rád, že si sa s ňou dostal aspoň do postele a kým si nájdeš inú babu tak ti to nebude chýbať. Je to bezcitný prístup a určite ti to tak nevyhovuje úplne, ale má to aj kladnú stránku.

blueberryNN

Myslel si si, ze je ta prava? Ved ti uz na zaciatku povedala, ze spolu budete iba spavat. Ty si to uplne odignoroval. Ona to povedala preto, lebo to tak aj myslela. Hladaj inde.

Timian

Tak nejaký update: skúsil som ísť tak ako ste vraveli aj čo som čítal na iných fórach, nejako polavila a bolo to späť ale zase to isté čo som písal prvý krát a je to už aj tak že napíše len raz za 2-3 dni takže neviem fakt...

awesome

Ahoj:) z príspevku by som povedala, že toto bude Tá vec, prečo sa nechce viazať. Sa mi páči tá tvoja (vlastne nie tvoja :p)v tom, že bola na začiatku vzťahu úprimná, že sa nechce viazať. Veľa žien ozaj nie je, čo vedia, čo chcú ;)
Držím palce, smelo do života :D !