Ahojte, zoznámila som sa s mužom, ktorý má úplne očaril. Mám 29 rokov, on je starší - ma 43. Je to veľký rozdiel?
Vekový rozdiel medzi partnermi
eskosice: Krásne napísané.
Snubka ako vies ze ona zalozila tie temy?
A co ak aj hej, preco by nemohla zakladat temu o muzovi starsom o 14 rokov?
ak si rozumiete tak to nie je velky rozdiel :)
Ja, osobne mam skusenosti so starsim partnerom, ktory bol v praci aj mojim kolegom, vsetci dookola boli proti nasmu vztahu, nakoniec sme tomu neprajnictvu odolali a vzali sme sa z velkej lasky. Po 2 rokoch sa nam narodil prvy syn a po styroch druhy. Prezili sme spolu krasne 30 rocne harmonicke manzelstvo. Z nasich synov su dnes uspesni mladi muzi. Zial nase manzelstvo skoncilo, pretoze moj milovany manzel zomrel. Musim podotknut, ze som bola o 7 rokov mladsia ako vy a manzel mal vtedy 41 rokov. Podotknut chcem, ze vztah nezalezi od vekoveho rozdielu, vsetko je len o ludoch, ci sa dokazu navzajom spolu smiat, tolerovat sa, jeden druheho si vazit a byt si vzajomnou oporou.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Choď sa liečiť ty psychopat.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Snubka nebuď zlá. Áno, vynechala som kávu s mliekom a problém je prec ;)
Niektore su s muzmi, co by im mohli byt otcami ci dedkami a ty tu riesis 14 rocny rozdiel, ktory by nebol velky ani vtedy, ak by si tou 43-rocnou bola ty. Obaja ste uz davno dospeli, to nie je jak keby on mal 25 a ty iba 11.