V nedelu vyrazne poskocila Schumanova frekvencia. A z pohladu odbornikov z NASA by nas jej absencia (trvajuca rok) pravdepodobne usmrtila. Tak otazka je jednoducha. Ako sa citite? Spi sa vam dobre? Sustredenie? Ine co vas napadne.
Schumanova frekvencia
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
In blossom takze buduca liecitelka. :)) (uz si ma mozes zapisat do poradovnika). :P Ale co mi napadlo tak Omenka tu raz zazdielala jedno celkom pekne zivotopisne video od "bylinkovej Julietty" (liecila najma zvierata ale nerobilo jej problem si zaexperimentovat i na ludoch!) :P A v tom videu si jedna pani pochvalovala dost atypicky sposob liecby psa ze mu nasadila niekolko tyzdnovu hladovku po ktorej zacal dostavat zmes bylin (vraj ozdravenie a predlzenie zivota psika) a ma i vydanu knihu kde su tieto liecebne postupy. A nezabudaj ze kazda myslienka sa da lahko zahnat (proste ju prestanes dalej zivit).
me_myself nie nesledujem ich pravidelne skor len sem tam od cias ked boli "IN" tie hramonizujuce naramky na 7,83 Hz (vtedy bol po nich dost osial) :)) no doba pokrocila a uz je "IN" ina frekvencia (tak uvidime). A zatial nechcem zafarbovat tuto temu.
EV365 tie namerane informacie su z Ruskej meracej stanice. sosrff.tsu.ru
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Nikdy som o tom nepocula. Citim sa vsak dobre.
ano, kludne si daj čučo, ked ti to spravi radost :p
Pre mna su ovela zaujimavejsie Solfeggio frekvencie. S tymi sa viem vyladit ako prave potrebujem, napr. odstranit uzkost. Pozitivne ucinkuju aj na mojho zvieracieho milacika (testovane na zvieratach :D - ked bol velmi chory, tak po pusteni 528 Hz sa okamzite upokojil, bolesti sa mu zmiernili a aj sa vyliecil, samozrejme mal normalnu veterinarnu starostlivost, ale toto mu velmi pomahalo).
Ak niečo povedala NASA, tak to je na betón pravda. :-D
A ako sa citis ty? Sledujes pravidelne zmeny frekvencie a maju na teba vplyv?