neviem co mi je

Príspevok v téme: neviem co mi je
dejvid

ahojte, chodim k psychiatricke ale sama nevie co mi je len hada a predpisuje mi rozne AD a zda sa mi ze mi je len horsie, mozno niekto bude vediet a pomoze mi, tazko to rozpisat jednoducho sa citim stale nervozny/napety/vnutorny nepokoj/nedokazem sa uvolnit nedokazem sa sustredit stale ako keby som zamysleny/mimo ked citam knihu niekedy si musim precitat tu istu vetu aj 10krat aby som to pochopil lebo stale nad niecim rozmyslam zblaznim sa z toho pomozte niekto objednal som sa aj na psychoterapie ale neviem ci to pomoze, co to moze byt?

lottie12

Na začiatok by som povedala že síce sa ti možno zdá že si toho sem napísal veľa a že si to rozpísal až nepotrebne moc, tvoj problém je zakorenený omnoho hlbšie. Najúčinnejší liek na psychické problémy je komunikácia. Nikdy sa nesmieš zatvoriť do vlastného sveta a spoliehať sa na "samoliečbu". I keď je to ťažké nie každý človek vie otvorene rozprávať o svojich pocitoch. Bojí sa nepochopenia alebo výsmechu.Musíš o svojich problémoch hovoriť mne dosť pomohlo písanie-jednoducho musíš tie problémy dostať von a ak o nich nevieš rozprávať nájdi si na to svoju techniku. píš po tom, kresli a do každého ťahu ceruzkou "vlož" jeden problém. Nikdy s tým nezačni žiť všetky tie pocity v tebe musíš dať von a nezatvárať sa s nimi:)
Psychické problémy tiež nezačínajú len tak je tam určitá spúšťač. Nemusí to mať žiadnu súvislosť s tvojou aktuálnou situáciou môže to byť nejaký nevyriešený problém s detstva/minulosti.

dejvid

Janna478 no ved to uz som jej vravel ale povedala ze uz to nechce stale menit teraz uz mam 4te ale uz ich vysadzam kaslem nato po 2 mesiacoch aby sa mi nepolepsilo to nieje uz mozne

dejvid

cvicim aj na tury chodim ale to pomoze len na chvilu a ked uzivam AD tak sa mi zda ze som natom este horsie nechapem to..

chalanisko

poradim ti co robim ja...chod sa prejist do lesa ale takym sposobom ze budes chodit az kym nepadnes unavou na zem..kludne zablud...bud do noci aj ked budes mat strach ale podstatne je ze telo ti nedovoli mysliet dalej na sracky