chcem sa opytat co je lepsie.solarium alebo samoopalovacie.samoopalovacie mlieko som este nemala.Ake mate s nim skusenosti.pocula som ze robia flaky.ktore mlieko je dobre??dakujem
Solárium alebo samoopaľovacie mlieko?
na kolko minut ste sli do solarka, ked ste tam boli uplne prvy krat? Ja sa chystam lebo nemam cas chodit na slniecko... mozem sa tam nejak "spalit" ak budem pridlho?
tak určite solarko, používala som samoopaľovacie pripravky a stale som mala flaky aj ked som mala pocit ze to je rovnomerne roztrete.. teraz nedavno som zacala chodit do solarka a dneska idem po 3x a uz vidim postupne zhnednutie
pouzila som uz viac druhov samoopalovacich mliek ale vysledok:flaky.neustale flaky.radsej solarko s rozumnou mierou.
Caute,neviete poradit nejake dobre kvalitne solarko v BA+ cena? chcem ist prvy krat len neviem poda coho si to mam vyberat
PRE MN AJE NAJLEPSI EOPALUJUCE MLIEKO Z ORIFLAME JE VONAVE 100% MA OPALI UZ ZA 4DNI JE Z MALICKYMI LESKLIMI TRBLIETKAMI KTORE SA NAMNE TRBLIECU JE TO SUPER
cawte vsetci.. ja sa len cem spytat.. ze od kolkych rokov sa moze chodit do solarka..?? a vadi ked mas znamienka.>? akoze je to nejaky extra big problem..?? :D pls odpiste niekto.. paaa
pouzivate niekto spec. kozmetiku solarnu na krajsie zhnednutie?ak ano tak aku a pomaha to?
Ahojte, ja tiež chodievam do solária, raz týždenne na 10 minút a mne to naozaj neškodí, som krásne snedá, a pomohlo mi to aj na akné na pleciach a dekolte, čiže na solárko nedám dopustiť. Nenatieram sa ničím, ale už sa začnem. Vraj zo solárka starne koža, zatiaľ nebadám, ale chystám si kúpiť niečo kvalitné, aby som nezistila,keď bude príliš neskoro. Po samoopalovacom mlieku mi zostávajú flaky, ktoré sa mi ani v lete nedajú prekryť opalovaním. Až za 5 rokov som sa ich zbavila a už nikdy viac. Takže hlas soláriu!! :D