otazka pre chlapov:chcete aby vam baba pri fajne jedla semeno?a ak nie,co s nim kam sa urobite?
otazka pre baby:ako to chuti a zvyknete to jest?
Fajka
a máš pravdu v niečom, som zatrpknutá z ludí, čo vodu kážu, víno pijú ...
(to nepatrí samozrejme na teba)
škorica, ešte v júni tohto roku si to nerobila a bála si sa infekcie :D
Ja to vždy papám, nikdy som s tým nemala problém, chutí mi to tak neutrálne. Horšia je tá konzistencia - niečo ako vaječný bielok, ale keď to prehltneš hneď, tak by to malo byť v pohode.
A je to dobré na pleť a vlasy :)
Je fakt, ze chlapi chcu, aby bola zena poriadna, ale v posteli stetka:D
ano
treba papat jeto prirodny produkt a za druhe tym ze zena papa zistuje ci ma kvalitne spermie aby sa stal otcom tvojich deti
no jest nenutim,ale citim sa ako kral ked to prehltne :D
nepovedala by som ze su prec z toho ze im to zena zje... skor z toho ked sa mozu urobit do ust a co s tym spravis je tvoja vec ja to vypluvam... nevidim dvovod to jest
Mám moc rád,keď mi to žena spraví orálne,je to moje moc chcene a obľubené,tiež milujem jazýčkom spraviť ženu na klitorise až sa skruca v orgazme,to chceme vždy. To spapkanie semena je otázkou sex.apetítu,občas ma ta moja doslova vysaje...neujde jej ani jedna spermia a vrcholím s penisom hlboko v hrdle...no niekedy do vreckovky alebo na bruško,prsička,na bruško,tvár a pod....je to všetko otazka pohody,nálady...
no ja som s priatelom uz oekne dlho a nikdy po mne nechcel aby som to zjedla a ani sa nechystam....proste sa urobi trebars na brusko alebo tak.....