JA TOMU VOBEC NECHAPEM PORADTE MI PROSIM AKY JE MEDZI NIMI ROZDIEL A AKO SA DA KTORY DOSIAHNUT
AKY JE ROZDIEL MEDZI VAGINALNYM A KLITORIALNYM ORGAZMOM???
no vidis, japonske baby takyto problem nemaju,som pocul ze im robia obriezku ,cize ked su male tak im odcesnu klitak...
Tak to ma prekvapuje, ani jeden muž zatial, ja som muž - takže klitoridalny dosiahneš masturbaciou klitorisu a vaginalny draždenim vaginy vo vnutri.
A naraz obojaký možeš dosiahnuť kedmas dobreho a skuseného partnera pri milovaní, alebo ked si das prsty dnu a druhou rukou drazdiš klitoris.
a to sa podla teba neda aj pri tom druhom? Ja medzi nimi fakt rozdiel nevidim. Podla mna len holky co to nikdy nezazili pri sexe si myslia, ze to potom bude ine, ale je to take iste akurat ste spojeni spolu a mozte sa objimat...Ale zaujimalo by ma ake teda v tom vidite rozdiely alebo ake si aspon myslite ze su
a este je rozdiel ten ze pri vaginalnom orgazme niektore zeny aj ,,striekaju,,...
ake je k tomu odovodnenie?
JA SOM POVULA ZE BEZ KLITORIALNEHO NIE JE MOZNE DOSTAT VAGINALNY ...
V pocite ale nie je ziadny rozdiel
Zdenka kolko mas rokov?ved predsa si to mohla usudit z nazvu..NO dobre ,takto teda.Klitorialny dosiahnes drazdenim klitorisu ,dufam ze vies kde to je..(ta mala gulicka) NO a vaginalny znamena pri sexe vo vagine mas Bod G,ktory ked sa nejakym pohybom trie vyvolava to dobre pocity a po case ogazmus..No ja sama som este nenasla svoj bod G..:(