Zdravím som v teenegerskom veku a chcela som to skúsiť po 1x sama (vyprstovanim) ale po 10 furt žádné vyvrcholenie jediné jak viem inak dosiahnuť orgazmus je prekrizenim nôh a tlačenie, nevedel by mi niekto prosím pomôcť?
Neviem prísť k orgazmu
kup si toto superlove.sk a uvidiš, že to čo zažiješ budeš chciet stale viac a viac
musíš skušat a uvolnit sa. Kludne použij aj nejaky lubrikačny gel, pomože to.Ale určite to neprijde len tak
tiež sa mi to zo začiatku nepodarilo. A tak som skušala všetko možné, lebo som chcela zažot ten pocit. SKušala som s rukami, guličkami, s vibratorom a ked sa to podarilo, tak sme to potom takto praktikovali aj s priatelom a podarilo sa . Musíš skúšať a určite to vyjde
Snap LunaHawk11 skúsim poradiť poprípade ťa do toho dostať ak budeš sama chcieť.
doporučujem skušat to s vibratorom, pohrat sa s venušinymi guličkami a ono to prijde
skus vibrator a uvidiš, že najdeš ten spravny uhol, ktory ti bude vyhovovat a potom to pojde, uvidiš. Musiš skušat, samo to neprijde
intimny gel, vibrator. Niekedy stači najst ten spravny uhol preniku a uvidiš, že ked sa ti to podari, budeš vlemi spokojna a budeš chciet viac a viac
Skus pouzit vibrator alebo nieco podobne, musis najst ten soravny bod. Popripade skuseneho chlapa alebo zenu.
Treba trenovat:) orgazmus nepride ihned musis svoje telo poznat...skusit rozne veci, uvolnit sa atd
moc moc dakujem za doporucenia :) vidim to tak ze tiez nieco objednam teda :)