Poradte prosim

8965

Jaj Oravec, to chce navstivit urologa a sexualnu abstinenciu - ta asi teraz nie je problem. Ak Ti terajsi lekar nepomohol, neboj sa ho vymenit.

regina

Samozrejme, bez obáv, pri jednorazovej sa dá menzes aj oddialiť. Proste po 21. tablete začneš užívať nové balenie dokial potrebuješ byť bez menzesu, potom urobíš 7-dňovú prestávku a je to. Prípadne využívaš celé balenie /teda 2x21 tabliet po sebe/.

regina

Antikoncepčný účinok sa nezníži, menzes by si mala dostať o deň skôr a po siedmich dňoch prestávky, od poslednej tablety, znova začneš nový cyklus užívania.
Máš jednofázovú alebo trojfázovú HAK_

8965

A to ako suvisi s jej problemom? Mala si si zalozit vlastnu temu. Potne zlazy sa daju aj vybrusit alebo sa " opichaju" botoxom. Hradis si to sama. Opytaj sa koznej lekarky.

valeria

nedávno mi vyoperovali maternicu a vaječníky.po operácií sa veľmi potím.gynekológ mi predpísal estrofem 1 mg.mám ho začať brať?na príbalovom letáku je viac nežiadúcich účinkov ako liečby.mám 38 rokov a bojím sa rakoviny prsníka od týchto liekov.je niečo iné proti nadmernému poteniu ako chémia?ďakujem.