žena a COVID - 19

Príspevok v téme: žena a COVID - 19
Jouey

Prišiel COVID karantenis - skrz toho že rodič mojej partnerky má zdravotné problémy a ja stále pracujem prišla bývať ku mne.(nie že by tam predtým nebola častejšie ako ja) Vznikol "problémik" - je extrémne panovačna a vôbec neviem ako komunikovať s takým typom ženy (toto je otázka na ktorú hľadám odpoveď zvyšok je príklad ) nie som zvyknutý aby ma niekto v takom množstve sekiroval viem prijať kritiku ale:

príklad dňa prídem domov z práce a jedem začnem maľovať, prať, umývať podlahu, skladať pradlo v tom príde domov malý diktátor a spustí na zadnej stene v rohu chýba farba, prečo si dal avivaz do pradla prečo si nepozametal blabla bla podobne komunikuje aj s rodičmi väčšinou som na to nereagoval skúšal som jej to podať humorne postiskal ju volal ju malý Adolf atď nezabralo dáme to vážnejšie - jednoducho mi prekáža že ma ustavične sekirujes nechcem a nebudeš so mnou komunikovať ako so svojou matkou. Reakcia prečo si bereiem jej mamu do huby zobrala si šminky a druhý deň som ju nevidel. A teraz čo sú zlé časy vo vzduchu je mor nemôžem ju teraz vymeniť nechcem riskovať už bola negatívne testovana. :D prosim o pomoc odborníka

majuskad

pockaj pockaj, chces vobec takeho cloveka naspat? mohla byt rada ze prisla domov a bolo poprave a upratane, co by za to niektore zeny dali :)