biele zuby

R2D2XXX

Jahody??? Soda bikarbona??? To myslite akoze uplne vazne? Jahody su cervene ovocie, ktore sa neodporuca jest pocas bielej diéty a vy si nimi chcete bielit zuby? :D To nemyslite vazne. Ved si ich este viac zafarbite ako ste ich mali predtym :D Ak sa vam aj zda, ze to funguje, je to placebo, lebo v tej chvili ste sa asi len konecne zacali lepsie starat o zuby a zameriavat sa na nich, nic viac, nic menej...Ale zafarbenie bude "vdaka" jahodam horsie...
A soda? Sodou si akurat tak postupne zoškriabeš sklovinu, odhalis brusenim zubne krcky, zuby budes mat omnoho citlivejsie ako si mal. Ak budes pokracovat aj dalej, tak si zoškriabeš aj velmi makky dentín na zubnych krckoch a postupne ti mozno aj vypadne zub, lebo uz nebude mat na com drzat, ale to uz je extrémny pripad. Taki hlupi snad az nie ste, zeby ste s tou sodou zasli az tak daleko.
Normalne si zapni heureku a tam si pohladaj nejaky doveryhodny kvalitny produkt, ktory funguje a tak sa bielia zuby, nie jahodami a blbostami co najdes v kuchyni...

majacaja

z moje skúsenosti, sú jahody naozaj fajn a je to aj dokázané, že majú bieliace účinky. Môžeš tú jahodu jednoducho zobrať a šúchať si s ňou zuby alebo rozmixovať a dať na zubnú kefku:-)

predator

mucovi:
to s tymi jahodami funguje?? ako sa s nimi daju vlastne cistit zuby??
brat si kupil nejake bieliace pasiky Aquafresh a ma zatial pekne biele zuby..

muco

Mila janka1515
dufam ze si to nestihla vyskusat lebo si tak znicis zuby ako ja.Ja som to volakedy skusala a teraz mam tak citlive zuby ze som rok ani jablko nemohla jest.Teraz iba zubnu pastu na citlive zuby a gely.
Radsej skus cistit si zubky jahodami a kupit si kvalitnejsiu pastu a cistit si bez vody.
Vela stastia pa