Homosexualita

TosHo

Áno, jasné. Tu vetu tvrdia vedci nemôžem ani cítiť. :o) Raz povedia tak, raz tak. Čiže ďalšie blá, blá, blá.

lenca

tosho,co sa rozculujes, to by potom vsetci chalani vychovani len matkou, museli byt homosexuali. je to tak, ako to pise agina

TosHo

Podľa môjho názoru to tak nie je, ale netvrdím nasilu, že je to pravda. Veľa známych so mnou súhlasí. Akurát dnes som sa hádal o tom s mojím partnerom. Tiež je zástancom teórie, že sa s tým človek už narodí.

dawyd

tiez som homosexual a zastavam aj teoriu o hypotalame.Myslim si ze clovek sa takym narodi,a to ze sa homosexualita vyvija v obdobi puberty nie je celkom pravda.Na sebe si pamatam ze sa mi pacili chlapci uz od svojich siestich rokov.Takze nieco na tom hypotalame bude :-) a navyse je dokazane ze homosexualni muzi maju rovnaki tvar hypotalamu ako zeny :-)

TosHo

To sú úplne debiliny... Kto to sám nezažije, tak to nepochopí. Tak milé dievčence, radšej nekomentujte témy, o ktorých neviete ani hovno! Tieto teórie sú úblná hlúposť!!! A určite to nemá nič spoločné s tým, že sa plod poškodí, alebo ako bolo uvedené, že je to ovplyvnené testosterónom. Ten ovplyvňuje skôr, ako človek vyzerá. Napríklad aj ženy mávajú zvýšený testosterón. A to spôsobuje naprí´klad, že začnä nezvičajne chlpatieť a nie to, že by im začal rásť penis. Čiže nie som odborník, ale som gay a niečo o tom viem, podľa svojho života, čím som si prechádzal. Homosexuálna orientácia sa vyvíja v puberte, presne vtedy, ako aj u normálneho človeka. Je to najviac ovplyvnené výchovou! Keď chlapec žije v neúplnej rodine, bez otca, alebo keď otec neprejavuje lásku svojmu synovi a matka preberá úlohu za obidvoch rodičov, respektíve má chlapec pocit, že lásku mu dáva len matka. Tak to bolo u mňa a potvrdí mi to každý homosexuál. Takže, Páni psychologovia, čo keby ste sa najprv spýtali nás a nevyvodzovali ste takéto primitívne teórie??? To heterosexuálneorientovaný človek jednoducho nikdy nepochopí, aké je všetko ťažké pre toho človeka. Vyrovnať sa stým, priznať sa svojim kamarátom, rodine, prekonávať tu veľmi nepríjemnú diskrimináciu a žiť s tým po celý zvyšok žitvota. Ďakujem pekne za pozornosť! Budem rád, ak aj vy napíšete svoje názory!!! :o)

agina

Homosexualom sa clovek uz narodi. Vychova, ani geny na to nemaju dosah. Prejavuje sa to az dieta trosku vyrastie a zacne chapat veci, kedy si zacne vsimat a vnimat druhe pohlavie a zistuje, ze sa mu viac paci rovnake pohlavie.Ale este nechape, co to znamena.

brokeninside

najcastejsie v prenatalnom stadiu u chlapca, ked je oslabena prva vlna testosteronu. moze to byt dosledok mnohych faktorov (stres matky, chemia...) cast mozgu tkzv hypotalamus sa koli nedostatku testosteronu vyvija zenskym smerom: muz ma v dospelosti zenske sexualne citenie, pripadne spravanie, zalezi od kvantity testosteronu (ako malo ho je), v dospelosti moze mat muz aj prebytok testosteronu, hypotalarne receptory su "nastavene" na zensky sposob. u zien zasa v prenatalnom stadiu privelke mnozstvo testosteronu v klucovom obdobi. Vplyva na to proste hladina a stavy testosteronu v tele zeny pocas tehotenstva. kazdy sme na samom zaciatku zeny, len testosteron podmieneny genmi to zmeni. Pravdaze su pripady, kedy to ma psychologicky charakter. traumy a podobne... to je aspon moje chapanie tohoto problemu. tiez som homosexual:)