Že prečo sa nám to deje drahé ženy :-(

ZdravyUsudok

Ale ved to je nad slnko jasne ze muz neodpisujuci ..nereagujuci na zenune podnety nema zaujem ..to nemusis ani pozerat videa od nejakeho paka co robi mudreho zo seba.
Tak ako zena ked nema zaujem o muza ktory jej posiela spravy nereaguje nanho alebo reaguje ale vagne tak aj muz nereaguje na zenu ktora ho nezaujima.
Muz ak ma zaujem si na zenu ktoru miluje najde cas aj druhej v noci ..

Hhah

Neboj Hy eliz, to odíde.
Ak sa Ti niekto už zo dva krāt páčil, tak vieš aký to má priebeh.
Rob niečo, čo Ťa zabaví. :) Ako ja, teraz som si kreslila psa. .. nie je pekný. :-D :-(

hetera

boze moj, je to tak jednoduche, a to nemusim pozerat ani na nejakeho vztahoveho maga, ktory 7 minut vysvetluje, co je uplne jasne. Ak vam chlap neodpisuje dni, tyzdne a videl vasu spravu tak proste nema zaujem. dovi dopo :)

pepe542

Veru, veru vravím Vám...Že prečo sa Vám to deje drahé ženy :-( a máte to tu ..jasné vysvetlenie od samotného muža...muža menom Michal Kopecký, ktorý vie narábať mozgom. Hlavne mozgom naivných ľudí. Je to typické dieťa, ktoré stvorila dnešná doba, podobne ako Dr Bukovského. Vedia čo je marketing. A tak rýchlo drahé ženy kúpiť alebo objednať, lebo túto skvostnú edíciu musíte mať. Nebude!!! Už sa muži budú na Vás lepiť aj keď budete mať zadok ako Jánošík plecia. /Jarek Nohavica, Zadek jak žok/ A len tí, ktorých Vy budete chcieť. Už nebude platiť porekadlo ...ak žena nedostane toho ktorého chce, beda tomu ktorý si ju vezme. A tak budete prežívať romantický ošiaľ typu Vtáky v tŕní, alebo Madisonské mosty. Tzv. insitný život. Po slovensky laický alebo naivný. Tak veľmi blízky Vášmu mysleniu.