Sú tú nejakí histaminici?

Príspevok v téme: Sú tú nejakí histaminici?
Landa20

Zdravím, som pomerne nový s touto diagnózou od februára už som bol aj mesiac na prísnej diéte teraz si postupne niečo pridávam a chcem sa opýtať či niekto z vás ktorí máte histamínovú intoleranciu máte aj kardiovaskulárne príznaky? Dnes som po dlhej dobe skúsil šunku a mal.som búšenie srdca nie zas extrémne ale 87 úderov za minútu a niekedy sa mi aj zvýši tlak ešte predtým ako mi robili testy na histamín mi kardiológ dal lieky na znižovanie tlaku a tepu lebo som jedol všetko samozrejme som nevedel že to mám a tep a tlak som mal vysoký ... teraz na diéte som to už mal.vždy dobre možno raz za mesiac sa mi zvýšil tlak ale to zo stresu vtedy... ale stále beriem lieky neodporúčali mi vysadiť ale tak či niekto z vás mal taktiez od histamínu príznaky na srdci, áno jasné nadúva ma, grgám veľmi, pocit kameňa v žalúdku taktiež aj sťažené dýchanie často po tom jedle s veľa histamínom ale hlavne tie srdcové prejavy či má niekto z vás aby som vedel či to teda môže byť z histamínu. Ďakujem vopred za vaše odpovede