Sex s prostitútkou, chlamýdie

Príspevok v téme: Sex s prostitútkou, chlamýdie
drobec255

Zdravím,
04.01.2020 som mal chránený sex s prostitútkou, avšak došlo ku olizovaniu bradaviek. Nejaké 3 týždne nato začali u mňa zdravotné problémy, t.j.:
- najprv návaly tepla do tváre
- bolesti kĺbov, svalov a kostí
- ataky svrbenia tela
- biely povlak na jazyku??? a vzadu také pupáky - neviem či toto je normálne, nikdy som si takto dozadu nepozeral
- teplotu mám v norme 36,3
- Hnačku som mal 6 týždňov - schudol som asi 4,5kg + -
- Bolesť v oblasti priedušiek - vystrelovalo to až na vnútorné okraje pľúc
- asi pred 5 dňami som mal problémy vymočiť sa - trvalo to 3 dni
- mám hnisavé oči - bol som u očnej a povedala že zápal to nie je a predpísala mi "Artelac" - aj tak nepomáha
- mám mierny kašel, teda také pár krát za deň kuckanie ale silou kašla.
- pri prehĺtaní mierna bolest v hrdle
- mierna nevolnosť a bolesť brucha už asi 2 týždne
- angínová chuť v ústach

Najprv som prišiel na pohotovosť, že mi nieje dobre povedal som im vtedy hore uvedených prvých 6 príznakov(to bol začiatok), skontrolovali mi jazyk, tlak - do záznamu napísali že sa bojím, že mám pohl. chorobu a s tým som odišiel na druhý deň za obvodnou (vtedy som bol ešte u detskej), keď som jej povedal, že som spal s prostitútkou a že chcem testy na pohlavné choroby začala sa smiať., že za 35 rokov kariéry nezažila nikoho pozitívneho. Následne som zaňou prišiel ešte 4 krát si žiadať testy na pohl. choroby a vždy jej to prišlo vtipné, s tým že choď domov to je psychika. Tak som si našiel narýchlo dospeláckeho doktora, ani tam som zo začiatku nepochodil.
Podal som mu papierik s príznakmi, ktoré som vtedy mal a on nato len pozrel a položil to - asi tak rýchlo číta...
Neskôr som za ním prišiel, že ma bolí v oblasti priedušiek a dosť silno, dal mi Suprax ani ma nepočúval s Fonendoskopom. Suprax som využival aj s probiotikami, lenže problémy s dýchaním, také ataky mám až doteraz. V ten pondelok nato som začal riešiť hnačky, ktoré už trvali mesiac a hovoril som mu X krát(keď zaním prišiel že ako sa budú riešit hnačky, ktoré mam už mesiac mi povedal "a vy ste nejaké hnačky spomínal???" Povedal som mu, že už som skúšal Nekadex a imodium a vlastne aj proboitika, ktoré mi dali ku Supraxu, nič nepomohlo - Tak mi dal Reasec, lenže v ten istý deň som šiel môjmu psychiatrovi a keďže som už situáciu nezvládal dal mi Spitomin(lieky na úzkosť). A tu sa stala chybička, ja som ani len nevedel že existujú lieky na spomalenie tráviacej sústavy a neprečítal som si príbalový leták Reasecu, kedže som si myslel, že sú to ďalšie probiotiká :( :(. Obidve som bral 4 dni, nato začali obrovské kŕče a bolesti tráviacej sústavy - šiel som na pohotovosť... Tam mi chirurg spravil RTG a stláčaním skúšal brucho, lenže to ma nebolelo - boleli ma črevá a nemohol som sa vys***. Na urgente ma upokojili, že po pár dňoch a pohybe sa črevá zas rozhýbu - aj tak bolo. o 10 dní neskôr prišli problémy s močenim(to som utekal tiež na urgent) nemohol som sa vymočiť aj keď som vypil cez 3 litre vody za deň, išli zo mňa kvapky - toto trvalo 3 dni, ale urologické vyšetrenie ukázalo, že mám mechúr prázdny a obe obličky bez dilatácie a ložiskových zmien, moč - negatívny. Mal som aj bolesti mechúra.
V ten pondelok, keď mi predpísal Reasec na hnačky mi odobrali výter z konečníka a krv. Z testov vyšlo, že som mal: (toto je napísané na lab. výsledkoch) -
S_Chl.pneumoniae IgG (ELISA) 1,319 pozit.
Latentná infekcia - postinfekčná imunita

Ale ataky bolesti na prieduškách mam stále, mám angínovú chuť v hrdle, pupáky na jazyku, nevolnosť a bolesť brucha aj keď sa napijem, mierny kašel, teplota v norme cca 36 stupňov.

Keď som bol na chir. urgente sestrička sa strašne rozčúlila, že prečo mi neurobili viac kontrolných odberov a výterov... Prosím Vás môže o radu čo mám robíť, teraz vzhľadom na situáciu sa všetko s obvodným rieši telefonicky a keď som mu včera volal, povedal mu že zase ma boli na prieduškách a že mám problémy s močením, ale urológ žiadny nález nenašiel, tak mi povedal, že si mám robiť čaje, brat vitamíny a vyležat a na drzovku telefonát zrušil. Nestihol som mu ani povedať že mám angínovú chuť v ústach.
(Vitamíny uživam už asi 2 týždne - C, D3, Zinok, Magnezium, B Complex.) Čital som, že chlamýdie pneumo sa liečia strašne dlho a neliečené vedú k vážnym trvalým zdravotným problémom. Prosím Vás ide o nedoliečené chlamýdie???

drobec255

Testy mi urobili až potom ako som sa začal ohánať zubárom, že pokiaľ mu nedonesiem výsledky týchto chorob odmieta ma vyšetriť, lebo mal som AFTU v ústach... ja som si myslel, že to sú prvé príznaky HIV :D. V piatok 5 minút pred záverečnu volám zubárovi čo sa deje, sadol som do auta a *éééb 150km/h do mesta, došiel som vysvetlil som čo som v januári urobil, zubár si dal rúško, štít, rukavice a pozrel sa nato. Reku pán "X" to je afta to je akoby vnútorný herpes budte kludný... Keď som odchádzal povedal, dajte si testy do poriadku inač sa rozlúčime.

Výsledky na pohl. choroby som mal OK - všetky. Vtedy som sa strašne ukludnil a bolo to len a len lepšie, teraz mi je na 125% :) A takú blbosť už nikdy neurobím :D

citron

už maš asi po vylieceni či ? cez net sa daju kupiť testy na pohlavne choroby , alebo navštiviť nemocnicu kde robia vysetrenia na pohlavne choroby :
anonymne
vela robi aj psychika clovek cita a potom sugeruje co vsetko ma ....
Ja som si objednal test na HIV a sifilis cez net spravil som si ho doma anonymne a negativny test je aj na chlamidie :)
Len to že chlamidie sa viac prejavuju ženam než mužom ,,,,
jA som teraz v 3 tyz.inkubacnej dobe lebo sex bez ochrany s neznamou osobou tak budem dakovať BOHU že budem zdravi ....teraz som 4den este 16dni stresu xD

Peggie26

ahoj, síce nemám podobné problémy ale poviem ti čo sa stalo mne a asi uvidíš ako reagovalo moje telo a myslím že tvoje bude fungovať rovnako, nejako sa mi podarilo chytiť pohlavnú infekciu mala som ju asi 9 rokov a nevedeli sme o nej s manželom iba sme mali stale problémy problém nastal keď som dostala vírus ... taký bežny ale keďže som telo mala oslabené... nechci vedieť čo sa so mnou dialo.... návaly tepla, zimy, triašky, extrémna bolesť klbov, slabosť, poškodené sliznice čriev, poškodený sklovec na očiach, problémy s dýchaním,závrate, bolesti nervov, nakoniec som z toho dostala uzkosť, depresiu, lebo to trvalo také extrémy asi 5 mesiacov, znížena funkcia pankreasu, zvyšená funkcia štítnej žľazy, bielkovina v moči, .... poviem ti takto myslím že si určite mal nejaký problém o ktorom si nevedel v tom prípade ti vírus alebo infekcia alebo kombinácia môže narobiť extrémne problémy, ja som neziesla ani jedlo v sebe bolo mi stale na vracanie, mala som silné krče, žltú stolicu, je to už skoro rok prešla som všetkými vyšetreniami lekári to nebrali ako nič extra vážne lebo však nezomieram :D ale ako som sa bála a ako som sa cítila bolo niečo neskutočné, poviem ti je to skoro rok od toho a stále sa dávam dokopy, ale zlepšuje sa to každým dňom, prešla som si všeličím a teraz si dávam pozor na všetko takže sa drž chlapče maš to ťažké a ver tomu že ťa to zmení. hlavne teraz nedostaň koronu

Clovek Neznamy

Snubka: No mal by si chápať, že sex je normálna psychická potreba a nie každý (napr. ja) je schopný si nájsť nejakú partnerku.......

Ovšem, lizať prostitútke bradavky to asi fakt nebol dobrý nápad

ahjajjaj

Ahoj, podľa mňa máš po antibiotikách a celkovej infekcii iba riadne oslabený organizmus. Pokiaľ sa k tomu pridá ešte aj strach z ochorenia a úzkosť, potom je zápcha, či hnačka častým sprievodcom.
Rátaj s tým, že chlamýdie si vyžadujú minimálne 10 dňovú liečbu, tam Ti zrejme pomohli antibiotiká, ktoré Ti však napriek tomu, že si bral aj probiotiká oslabili imunitu aj črevnú flóru. Rob to, čo Ti káže lekár: oddych, vitamíny, urologický čaj. Po dvoch mesiacoch by si mal ísť na opakované krvné testy a na kontrolné vyšetrenie.

Carie

No vypisal si to tu velmi podrobne ale tu nechodia lekari ani zdravotnici tak pochybujem ze ti niekto odborne poradi. Skus napisat aj na edusan.sk tam radia aj zdravotnici. Inak ak si chces urobit testy na pohlavne choroby tak si to mozes sam zaplatit v sukromnom laboratoriu, napr. Medirex.