Dobrý deň,
Chcem sa podeliť o svoju skusenost s nemenovaným psychiatrom v BA. Kedže je momentálne kvoli vírusu COVID-19 situácia taká aká je, pán doktor zavrel ambulanciu, čo robí momentálne viacero ambulancií, ale stále je k dispozíci sestrička ktorá vám dá aspoň recept na lieky. Tento pan doktor si s tým evidentne hlavu neláme. Proste zavrel ambulanciu. Neviete sa s ním skontaktovat lebo číslo do ambulancie nikto nedvíha a ďalšie čísla ktoré som našla na internete sú už nefunkčné. Ked som volala priamo na recepciu polikliniky proste mi povedali že ambulancia je zavretá, že mi nevedia poskytnúť žiadny kontakt lebo spomínaný lekár sa ani neunúval nechať na seba aspoň e- mail či súkromné číslo, čiže oni mi nevedia nijako pomôcť a ešte ten pán z recepcie podotkol že niesom prvá ktorá im volá kvoli danej ambulancií. Tak sa pýtam toto je prístup odborníka? Len tak odtrhne ludí od liekov? Má na toto vôbec právo? Nepochybujem že medzi jeho pacientami sú aj oveľa ťažšie prípady, ako je ten môj, títo ľudia nevedia fungovať bez liekov, čo ak niekomu ublížia alebo si siahnu na život? Viem že teraz predsieram tie najhoršie scenáre, ale toto všetko je reálne. Ja osobne o 2 dni doberiem lieky a potom čo? Máte niekto podobnú skúsenosť? Čo by ste urobili vy?
Textová Inzercia

MUDr. Andrea Steinerová - frekvenčná terapia - Liečba budúcnosti

UZEMNENIE - zdraviu prospešný objav všetkých dôb. NAČERPEJTE ENERIGIU A SILU ZEME.