Ako presvedčiť mamu?

Príspevok v téme: Ako presvedčiť mamu?
Damn Train

Zdravím. Začnem tým že mám 17 rokov a mám o rok mladšiu priateľku. Sme spolu už cez pol roka. V skratke jej sesternica má na Záhorí dom s rančom a koňmi a tak nás jej rodičia zavolali, nech prídeme na víkend (bolo to celé ešte pred koronavirusom). Všetci s tým boli v pohode. Priatelkyni rodičia aj môj otec tak isto. Jediný problém bola moja mama. Hneď ako som to povedal začala hystericky kričať že tam idem len aby sme spolu spali a to ona nikdy v živote nedopustí a to len cez jej mŕtvolu. Absolútne v ničom mi neverí, celý život ma drží zavreteho doma a je na mňa prehnane, ale že extrémne prehnane kontrolujuca (telefonát každých 20 minút, keď som po ôsmej vonku). Keď som sa s ňou chcel normálne v kľude porozprávať, že vážne nám nejde o to tam spolu spať a sú tam dospelí (poznajú sa s mojimi rodičmi), ktorí by na to dohliadali a že by sme ani nespali v rovnakej izbe. Stále dookola točila len že sme neni manželia aby sme spolu chodili na víkend niekde a keď s tým skončila, tak sa mi začala vyhrážať samovraždou (tým sa mi mimochodom vyhráža tak od 8 rokov).
Vážne neviem čo s tým a vážne chcem aspoň raz v živote zažiť také to klasické leto, nie že len celé ho presedieť pri počítači ako doteraz. Mimochodom som absolútne bezproblémový, v živote som nepil ani nefajčil, nemal nikde žiadny problém a učím sa dobre. Ďakujem za všetky rady :)

maria14

Je to naozaj zo strany tvojej mami prehnané. Prepáč, že sa na to spýtam, ale...Netrpí duševnými problémami?
Asi najlepšie bude počkať do 18-tky a jednoducho ísť. Ja by som v tom problém aj tak ani teraz nevidela. A ani nevidím dôvod, prečo by ste mali spať v iných izbách. A sex v 17-tke je legálny, ale na druhej strane, v tom (sexe) tvojej mame čiastočne rozumiem.