Pauza

Príspevok v téme: Pauza
romanskocdopole

Ahojte, s priateľkou sme sa dohodli,že si dáme pauzu v našom vzťahu.Dohodli sme sa,že si napíšeme a tak.Všetko bolo v poriadku,normálne sme si písali,poslala mi fotku čo robí a tak.Zrazu proste od soboty večera nereagovala na žiadnu moju správu. Čo si myslíte o tom ? Mám to nechať tak a nekontaktovať ju až kým sa sama neozve ?

ahjajjaj

Pauza znamená čas na úvahy. Ak si chcela dať pauzu, chcela si tým ujasniť čo k Tebe vlastne cíti. Keď pauza, tak sa príliš nekontaktovať a dopriať si oddych a priestor na úvahy, prípadne sebareflexiu. Nesiľ ju, nekontaktuj ju, nechaj to na ňu, veď na rade je teraz ona, aby sa ozvala.

Cariboo

Vybrali ste si absolutne najvhodnejsie obdobie na pauzu heheh. Myslim, ze lepsie ste si to ani nemohli nacasovat :D teraz ma vela ludi pauzu.
Tak jej skus napisat ty pod nejakou zamienkou ako ci je zdrava, ked neodpise, budes vediet na com si.

olivara

Podla mna to nie je ok, nieco za tym bude. Osobne si myslim, ze sa chcela rozist ale nevedela ako ti to povedat, tak to uhrala na "pauzu" a uz sa ti neozve

snowflake

opýtaj sa svojich starých rodičov, či poznali niečo ako "pauza"
to asi tejto "novej generacii" d.r.+b.€ na hlavu z počítačových hier, že sci-fi prenásaju do reality, ze ked počaj hrania PC hry potrebuješ sa isť vyšťat na ha+jz+el daš "PAUSE" po vykonani potreby dojdes k PC a hraš dalej... zobud sa z toho sna, v živote to tak nefunguje,
jednoducho si nerozumiete a nie je čo riešič a kedze ste nevyzerete deti neviete sa zodpovedne postavit k problemu a ani jeden z vas nie je schopny povedat GAME OVER !
tak poviete iba pauza... pritom je GAME OVER...
a dievca uz zjavne si zije svoj zivot bez teba a ty sa n´jej nevnucuj...