....aktuálna otázka...bojovať proti vírusu sa dá nie len s rúškom....ktoré látky potraviny sú na to dobré?......zatiaľ čom viem alebo som našiel....Oregano,zelenina(oranžová,žltá,červená,orechy,avokádo,C,probiotiká,banány,cesnak,cibuľa,zázvor,baza čierna(tá sa dá zohnať?)....
ČO NEMAJÚ VÍRUSY RADI?
Vírusy nemajú radi horúčku.
Vírusy sa minimálne alebo skoro vôbec nemnožia pri teplote nad 37 °C. Horúčka 38 °C je prirodzená ochrana organizmu, a prvé 2 dni ju netreba potláčať liekmi. Problém je teplota nad 39 - 40 °C, pretože vtedy sa začínajú zrážať bielkoviny. Je to pocit že omdlievate. Ochladiť sa možno studenými obkladmi, vyzlečením sa, otvorením okna v zime.
Ako bolo spomenute dostatok spanku, uz aspon hodinu pred polnocou treba spat, spanok ma byt kvalitný a dostatočne dlhý. Pohyb na čerstvom vzduchu a pokoj v hlave a duši.
Vit. A,C, B6, D a zinok, Beta-glukan,čierna baza,echinacea, rakytnik, kurkuma, zázvor,šípky, cibula a cesnak. Z bylin rumanček, medovka, repik..
Skus si pozriet video od dr.Bukovskeho Virusove infekcie-ako sa chraniť výživou.
....tiež kivi,mrkva,hliva,,,,,dôležitý je spánok,málo stresu,pobyt na slnku,smiech,otužovanie....