Rúška

JanaPek

Ja nosím zodpovedne a musia i deti. Šijeme si rúška vlastné, aby sme nemíňali za jednorazové kupované. Mám uložený návod www.kreativita.info

olivara

Ja co stretavam ludi tak je vidno, ze vacsina si usila sama, v tych jednorazovych ruskach som videla ludi iba v telke

fonte

To bavlnene rusko je skoro na nic, ale cital som, ze je dobry sacok do vysavaca tam dat, ten textilny, ale obycajne rusko vydrzi tak hodinu, to klasicke papierove , potom do kosa, tie respiratory ffp2,3 tak 12 hodin, ale nie su to 100 percent info. Ja mam len take balvnene a vnutri ten filter, ale mam pocit, ze skor ako ochrana je to len placebo efekt, ciastocky virusu su mikroskopicke, to prejde cez to ako nic.

janilka

samozrejme, ze nosim a nehanbim sa za to! nosila som ich do obchodu uz aj minuly tyzden, vtedy som si pripadala blbo, lebo sa kazdy na mna pozeral, no teraz je to uz normalne a som rada, ze to vacsina dodrziava!

Cariboo

Ano, rusko nosim uz vyse tyzdna ak niekam musim ist, nikto mi to nemusel prikazat. Ale nemyslite si, ze to staci, treba si zakryt aj oci, tvar, vlasy a ruky.

cim viac o tom citam, tym viac sa dozviem aj chyby, ktorych sa mam vyvarovat, napriklad nepozivat to iste rusko, ale oprat ho/inak dezinfikovat. nechytat ho spredu a celkovo nechytat tvar. Nechodit von ak je veterno, pouzit inu trasu ako skupinka predomnou atd

ak by mal niekto napad na zlepsenie ruska, urcite zdielajte tu aj na soc.sietach. dakujem