COVID 19

Príspevok v téme: COVID 19
zapper

Zdravím všetkých.
Informáciu, ktorú som obdržal v posledných dňoch sa týka nových frq pre zapper /SRZ/ a RPZ-14-15.
Frekvencie pre coronavírus COVID-19 sú 188,5-190,5 kHz pri posuve 1Hz čas 33 minút 20 sekúnd.
Oficiálne však nemám potvrdené otestovanie v reále, takže čakám, kto bude ako prvý úspešný z celých Čiech alebo Slovenska.

zapper

,,Ide o to že šarlatáni zacítili možnosť zarobiť na nevedomosti a strachu ľudí z nového vírusu."
Kubo11 si neinformovaný, zavádzajúci, arogantný pokrytec, ktorý sa chce svojou chudobnou vedomosťou asi dostať na najvyšší stupeň odborníka v každom odvetví na tomto, už bohužiaľ, zaostalom fóre.
Aby som uviedol moju tému na pravú rovinu, tak tá znela, a bola písaná pre tých, ktorí sa venujú práve šarlatánstvu /v tvojom ponímaní/, aby evidovali možné frq pre daný patogén.
Seriózne to bolo písane nie pre takých mudrlantov, ktorí vedia nanajvýš prilepiť stupídny link, ale pre tých, ktorí hľadajú spôsob, ako sa to dá zvládnuť, aj keď sú atakovaný zo strany lovcov šarlatánov!
Ak tu nie je už nikto, ktorých táto informácia niekam posunula, písal som toto všetko zbytočne.

Rada123

je to pravda? nie kazdy nakazany ma priznaky? je mozne ze ma niekto coronavirus a dostane sa z toho bez toho aby o tom vedel?

zapper

Je to o biorezonancii, je to o frekvenčnej terapii, je to o likvidácii patogénov na základe ich vlastných frekvencii, ktoré ich rozkmitajú pomocou obdlžnikových vlnení a tie prasknú, ako keď operný spevák zaspieva áriu, pri ktorej praskne sklenený pohár...tiež našiel frq toho pohára a ten sa rozpadol...

Nemôžem to opisovať celé, no základ je? FUNGUJE TO!!!

Už som unavený...

zapper

Curakadmin, ak tomu nerozumieš, tak neprispievaj, na tvoje drísty nikto nie je zvedavý.

EV365, vyskúšal som to na sebe aj na iných, ale nie covid 19, lebo ho nemám, a ostatné choroby? Samozrejme, je ich mnoho, čo som týmto spôsobom zdolal.

Bohatier, ako je vidno, decka sa fakt očividne doma nudia, škoda...