Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rekvalifikačný kurz úrad práce

Príspevok v téme: Rekvalifikačný kurz úrad práce
Bilingo

Dobrý deň, zaujímal by ma váš názor.
Na úrade práce som podal minulý týždeň žiadosť o preplatenie rekvalifikačného kurzu (len na recepcii keďže už boli kvôli vírusu opatrenia) a a dnes mi volala pani, že kurzy sa rušia celoplošne a následne mi povedala, že môžem podať potom novú žiadosť ale aj tak kurz nad 2 000€ ešte nikomu neschválili. (cena je 2 040€) Tak sa pýtam, načo udelili akreditáciu na cenu 2 040€ keď nad 2 000€ nič neschválili? A ďalšou vecou je, že v iných mestách tento kurz bez problémov schválili.
Moja otázka je, dá sa kontaktovať niekto "vyšší" ako riaditeľka daného úradu práce ktoré odmieta drahšie kurzy pričom inde problém nie je? Nechcem menovať konkrétny kurz, no je to manuálne remeslo na ktoré je aj plno ponúk práce... no z nejakého dôvodu s tým majú u nás problém.

Vopred ďakujem

JaH

este ta vita www.vita.sk ja poznam toto a bolo to dobre.. mam zaklady webstranok, zrozumitelne, vsetko po krokoch.. podla mna ok aj pre uplneho zaciatocnika

JaH

no neviem, neni to anhodou tak, ze na tom urade musis byt byt aspon 3mes? Nieco take som pocul, ale mozno by stalo za to pozriet aj kurzy na nete napriklad udemy alebo nejake online veci.. a potom este vita ma super ceny na programovanie .. tento ti podla mna schvalia, kebyze sa spytas, inak ak sa nenahnevas, mozem vediet co za kurz to bol, ked stal 2 litre? :D to sa tam ucis presievat zlato v rieke