váš názor na KORONAVIRUS ?

kolacikova

..ev toto sú veci, ktoré sa neprajú, lebo sa to proti človeku môže obrátiť veľmi rýchlo..ale chápem, čo si tým chcela povedať..

citruska

nie je uz toho ale celkom dost? z kazdej strany to na cloveka vyskoci. ano treba dodrziavat naradenia a byt zodpovedny ale treba mysliet aj na nieco ine, robit si radost nejakymi malickostami, aj psychicky stav je dolezity faktor, ktory moze ovplyvnit prave imunitu

EV365

Každému kto má pocit že sú opatrenia prehnané prajem aby infekciu korony zažili. Horúčky do polobezvedomia, kašeľ že máte pocit že sa udusíte, opakovaný návrat choroby. Naopak, opatrenia sú nedostačujúce. S rúškami na tvári v uzatvorenej miestnosti s nakazenými je 17 % pravdepodobnosť nakazenia. Nesmieme sa nakaziť na zábave alebo v škole, ale vo fabrike a v autobuse sa môžeme?

chamomile

achjaj, zazila som v lese situaciu, kde vsetci mali ruska, isiel tade cyklista s ruskom a jedna pani s ruskom sa zacala rozculovat, ze akurat tu viri virusy, a besnela ako osa na toho cyklistu.

ahjajjaj

rúško si treba dať tam, kde sú v blízkosti aj iní ľudia. T. j. v lekárňach, úradoch, v obchodoch, v MHD, v činžiaku vo výťahu. Nie na prázdnej ulici.

ahjajjaj

všímam si ľudí na uliciach. Nosia rúška. Načo na ulici nosiť rúško, na voľnom priestranstve, načo ide cyklista na ceste s rúškom? A najväčší paradox, ak vidím mamičku s dieťaťom. Matka má rúško, bábätko v kočíku nie. Načo má matka rúško na voľnom priestranstve a keď už má kvôli ochrane, tak prečo nechráni aj bábätko?

chamomile

tiez pozeram slub, bez rusiek, chytaju ich spredu, jedno pero, hlavne, ze minule im rozdavali zabalene jednorazove, zrazu uz staci spolocne. niezeby mi bolo poslancov luto ale mozu virus rozsirit