Rozdiel medzi botoxom a KH, do úst sa botox nepichá!

Príspevok v téme: Rozdiel medzi botoxom a KH, do úst sa botox nepichá!
bombastic

... možno to sem nepatrí, ale aspoň nejaký ventil... už dlhšie zisťujem, že sú u nás ľudia a médiá neinformovaní... strašne ma rozčulujú všetci čo chcú zosmiešňovať celebrity s plnými perami, ktoré to prehnali s ich veľkosťou a napíšu, že si tam napichala botox! Haaaaaaaaaaaa...... preboha, keby to urobila, už sa nenaje! Boťák sa pichá na vrásky do čela, krku, okolo očí, ústnych kutikov… do pery sa dáva väčšinou kyselina hyaluronová, ktorá sa po čase vstrebe.

Aj kamošky sa ma na to pýtajú a vtedy mi stoja všetky chlpy! A hlavne, ľudí to odrádza od zákroku. Ja nedám na botox dopustiť… a nechcem, aby sa z neho stal strašiak kvôli médiám, ktoré nerozumejú estetickej medicíne... A potom všetky tieto kačice robia zlú reklamu vymakanej estetickej dermatologii :( ...

Robím si taký malý prieskum... kto si o tom botoxe do pery myslel to isté? Díky moc.

bombastic

jasne, viem, ze kazdeho teraz zaujima koronavirus... len ma to prekvapuje uz dlhsiu dobu... tie ženy, ktoré na krásu myslia aj teraz na boťák chodia... to sa zase mylite, esteticke zakroky budu IN, aj keď chleba nebude :)... a médiá zase nebudú informovať pol roka iba o víruse, príde leto a ustane to a televízne doktorky ako Rozborilová budú mať zase robotu.. hahaha :)