Prvý sex, pomoc

Príspevok v téme: Prvý sex, pomoc
Claudia0

Mam 17 a priateľ tiež... pokúšali sme sa o náš prvý sex. Ja som panna a on panic a veľmi moc sa ľúbime. Pokúšali sme sa o to 3krat ale vždy ma to začalo hrozne bolieť a to ešte nebol ani v polovici. Keď do mna ide prstom tak má nič neboli ale akonáhle ide na hotovú vec, tak to hrozne boli... Neviem čím to je..on hovorí že to je v poriadku a že počká a tak ale vidím na ňom, že mu to je ľuto a aj mne že spolu nemôžeme sexuálne žiť. Obviňujem sa za to, pretože moje kamarátky majú normálne sex a ani ich to nebolelo alebo iba minimálne. Osobne si myslím, že som strašne na hento citlivá a neviem nič vydržať. Neviete ako tú bolesť vydržať? Na čo mam myslieť alebo podobne? Vlhká som dosť s tým nie je nejaky problém, ale skôr to mam všetko v hlave.

Omen

Milá Claudia, si ešte decko a na sex máš času dosť! Nemala by si sa spoliehať na rady anonymných tetušiek a ujov, ale poradiť sa s mamou. Nie sú to oni, kto za teba nesú zodpovednosť, nebudú to ani oni, kto budú s tebou zdieľať všetky následky.
Takže ešte raz, hoď reč s mamou a počúvaj na plné obrátky, čo ti k tomu povie!!!

byvalasestra

môže to tak byť, treba byť trpezlivý, nebuď z toho smutná, niekto s tým má väčšie problémy ako iný

buducamamina

Ked to je uplne prvy krat, tak ta to isto trochu boliet bude...Musis nieco aj vydrzat a treba aby bola aj spravne predpriprava a mozno nejaky ten gel, ktory tomu trochu dopomoze...Alebo jednoducho este pockajte.

richsasa

niektore zeny maju pri prvom styku takyto problem, no povedala by som, ze s tou spravnou predohrou by sa to dalo nejak eliminovat ta bolet. hlavne je v tomto pripade jemnost

soplik2020

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

LucydB

vobec nie si jedina, vela zien ma s tymto problem...treba pouzit isto nejaky gel, lebo boli ta to aj z toho, ze si prilis sucha a tym padom to boli este viac...no prvy krat je pravda, ze musis aj nieco vydrzat...

tekvicka-micka

skuste nejaky intimny gel, dajte si predtym niečo na uvolnenie a zaroven niečo, čo posobi ako afrodiziakum a vzhlladom na vaš vek by som volila napriklad nejaku dobru čokoladu. Zapal sviečky, pustite si hudbu, uvolnite sa a uvidiš, že to pojde

1994ka

Nesuhlasim, znamky v skole nesuvisia s tym ci ziak ma sexualny zivot alebo nie. V 17 r. je uz clovek dostatocne zrely na to, aby s tymito vecami zacal. Ako to myslite, ze dnesni mladi? 50 rokov naspat mali 17 rocne zeny uz pomaly deti, tak nechapem co tocite o dnesnej dobe. Sexualna pritazlivost je prirodzena vec a sucast zivota a ja prajem tymto dvom mladym ludom, aby sa im podarilo prekonat tuto malu neprijemnost a mohli sa sebe venovat naplno a precitit aj fyzicky to co k sebe citia.

Carie

Ked mas leukoplast prilepeny na kozi na chlpoch a budes ho davat dole pomalicky bude ta to boliet jak svina. Ale ked ho strhnes rychlo ani si neuvedomis ze ta nieco boli a bude po tom. A to iste pri prvom sexe. Mas tam panensku blanu ktora sa musi pretrhnut a ked ju budes pretrhavat pomalicky bude ta to strasne boliet. Tvoj priatel musi do teba velmi rychlo vojst a az uplne hlboko, jak sa da. Blana sa pretrhne, bude to krvacat ale na druhy raz to uz bude ok. Mozes si pred tym dat nejake to vinko aby si sa tak nebala. Kazda zena ma tu blanu inac a niektore ju ani nemaju, preto niektoru to boli viac, inu menej a dalsiu vobec.