ahoj ľudia chcem sa svami podeliť o môj problém s kamarátkou mam 16 rokov moja najlepšia kamarátka ma 17 poznám sa sňou odmalička vždy sme mali rovnaké názory všetko sme vždy robili spolu kamarátka mala ťažké detstvo jej otec bol feťák, ako malú ju bil napádal jej matku z nožíkom a tak my vždy keď sme boli mladšie vravela aby som bola vždy snou aby sme si nikdy nezačali zo žiadnymi drogami. Keď sme mali 12/13 začalo to alkoholom kamoška pila ja nie no neskôr o som začala piť tiež akože normálka v dnešnej dobe. No lenže kamarátka prešla na trávu pár krát som si zahulila s partiou ale nerobilo mi to dobre tak som stým sekla. Lenže on začala húliť každý deň niekedy stiahla 3bonga inokedy aj 10 podľa nálady lenže teraz prešla aj na tvrdšie začala s rôznymi tabletkami ako neuróny a pod. dotoho toulen neviem čo mám robiť hrozne sa oňu bojím že dotoho spadne ona sa natom smeje lenže každý začínal takto. Aký máte nato názor vy?
najlepšia kamarátka a drogy
v takychto pripadoch je velmi tazke radit, lebo ty ako druhy clovek casto nic nezmozes, to sa musi sam clovek rozhodnut, ze chce nieco zmenit
Asi by bolo dobré to povedať jej mamine ale kým s tým nebude chcieť robiť niečo ona sama tak s tým moc nepohnú
Povedala by som povedz to jej rodicom keby nejakych normalnych mala, takto samozrejme nie. Skus zavolat alebo sa ist poradit do nejakeho protidrogoveho centra ci sa da este nieco robit. Ale obavam sa, ze pomoct jej nebudes moct ked sama nechce. Radsej si daj pozor nech ta nestiahne so sebou. Never jej, davaj si pozor ba veci, nic jej nepoziciavaj, fetak ta velmi lahko okradne a je mu jedno ze si byvala jej najlepsia kamoska.