depresie

Príspevok v téme: depresie
citron

zdravim mam 34 rokov a trpím deprsiami ... Prvý x ked to na mna prislo som bol za mojou obv.dr. nech mi predpise ne ake lieky na ukludnenie ta ma poslala rovno na psychiatriu ... Tam mi dali lieky neuron že zacne zaberať po troch týzdnoch uzivania no ak tie 3tyzdne prežijem .... Bral som ich cca 3mesiace depresie presli tak som ich aj sam vysadil a to som spravil chybu --- presiel cca rok a Depresiu mam naspeť je mi blbe isť zas na psychiatriu nevieteradsej nie čo bez predpisu co pomože ihned po použiti a nie že zas musim jest tabletky mesiac aby zabrali ...

Hhah

Jak neviem čo na to neurológovia hovoria, že v skutočnosti to nie je v mozgu, ale v črevách. Akože neviem čo hovoria na tú myšlienku. Ľudský mikrobióm je druhý vesmír, nie je to dobré preskúmané. Ale ak má niekto tráviace problémy, nech samozrejme skúša, čo pomôže. Všetko sa v tele napája na seba. V tenkom čreve sa vstrebávajú živiny.

Inak sa nevie príčina depresie. Lepšie je rozmýšľať, čo pre seba urobím v stave v akom som, ako nad možnými ala príčinami vkuse dookola.

Hhah

A prečo tam nechceš ísť, čo je na tom. Voľnopredajné lieky sú slabé na depresiu ale skišaj aj také, je to na Tebe. Vypýtaj si v lekárni lieky proti stresu, Ti dajú. Ale sú slabé, no. Je to Tvoja vec, či ísť cestou liekov alebo nie.
Môžeš aj ćaje, zelený na povzbudenie, ľubovník, medovka na upokojenie. Aj Valeriāna je na upokojenie. Niekomu pomáha na depresiu konope olej. Mal by byť pomer THC a CBD 1:1. Toho THC neviem či sa zohná až toľko na trhu.

citatel

pricinou depresii je problem v crevach - konkretne dysbioza bakterii, ktora nastane v dnesnej dobe velmi lahko v dosledku naduzivania antibiotik a stravy bohatej na cukry a rozne nebezpecne chemikalie.

tzn. na riesenie priciny je treba obnovit crevnu rovnovahu, co je vsak velmi tazke a je to casovo narocne. v crevach by sa mal nachadzat velmi rozmanity svet bakterii, ktori len z probiotickych tabletiek neobnovime, lebo obsahuju iba par druhov bakterii. preto okrem okamziteho riesenia uzivanim antidepresiv by som odporucal z dlhodobeho hladiska sa zamerat na obnovenie crevnej mikroflory