Pekný deň prajem dnes som bol u zubára a vyskočila mi sánka ; ( nikdy v živote sa mi to nestalo .. viete mi niekto poradiť čo robiť ? Pretože som nemohol ani vyprávať a strašne ma bolela hlava : ( lekár mi to už napravil a spravil hneď rentgen atď .. problém je že mám rozvrtany zub a trocha boli ako mi ho teraz spravia ? A bojím sa že vyskočí znova
Cez hlavu mám momentálne obväz .. mali ste niekto podobný problém ?
Vyskocena sánka bolesť
Tak bol som a mám prísť o 2 týždne pretože nemôžem moc otvoriť ústa ;( horšie je že zub mám rozvrtany a v tých miestach nemôžem môcť jesť
Treba si to ísť dať spraviť a povedať im o tom čo s stalo minule aby dávali pozor
No mne to neislo napraviť vôbec potom mi to spravil jeden doktor ... Akurát mám teraz strach ako mi spravia ten zub pretože je rozvrtany a nemôžem moc otvárať ústa
Mne sa to tiez raz stalo. Zubar to napravil a nastastie som s tym nemala problem. Nie je mozne, ze bolest mas kvoli zubu? Zub ti spravia len tak, ze otvoris usta.
No neviem ale ako mi spravia ten zub :( je ešte aj otvorený po vŕtaní a doktor mi zakázal otvárať teraz ústa
vyhľadaj akupunktúru,nech ti posilnia jej svaly