Potrebujem radu , nový vzťah

Príspevok v téme: Potrebujem radu , nový vzťah
katka16

Ahojte, mám 17 rokov. Pred týždňom sa so mnou rozišiel frajer (chodili sme spolu presne 8 mesiacov, na naše výročie sa so mnou rozišiel). Vzala som to celkom dobre si myslím. V poslednej dobe mi dosť klamal, urážal ma a hovoril mi, že si ho nevážim a tak, skoro nikdy ma neprekvapil nejako,že mi niečo priniesol alebo pod. Ľúbila som ho ale v poslednej dobe to už nebolo ono aj z intímnej stránky(chcel to odomňa dosť často).No, teraz to už neriešim, proste on sa so mnou rozišiel a od vtedy sa neozval. Počas toho týždňa som začala chodiť vonku s jedným kamarátom, ktorý je aj kamarát mojho bývaleho frajera. Zo začiatku som sa len potrebovala niekomu vyrozprávať ale pomaly sa to začalo meniť .Povedal mi, že ma ľubí no a pravda je taká, že ja jeho tiež.Povedala som mu to aj a on navrhol aby sme trošku počkali a potom sa to možno zmení a ja som suhlásila. Píšeme si. občas ideme von sa porozprávať. Lenže ide o to, že to zistila moja mama a tá mi zakázala sa s ním stretávať. Snažila som sa s ňou porozprávať a vysvetliť jej situáciu no bolo to zbytočné aj tak si stále tvrdila svoje. Nechce mi dovoliť ísť s ním ani von. Neviem čo mám robiť, ja ho ľubim a neviem prosím poraďte mi čo robiť aby mama zmenila názor lebo ja ho nechcem stratiť.Prosím poaďte mi.

DoktorExitus

Kedysi v tom veku sme boli kamaráti, partia čo chodili vonku a zabavali sa, teraz to má 12 a vyšie a strašne sa lubia každý týždeň s inm a nedokážu bez nich žiť a vyplakavaju na forach.

Omen

Ten, kto by mal "zmeniť názor" si ty sama a nie mama! Pred týždňom si sa rozišla s frajerom, ktorého si "ľúbila" a už "ľúbiš" druhého... Najvyšší čas počúvať mamu a venovať sa tomu, čo prislúcha tvojmu veku.