Krv v moči, pozitívny CRP test, ale negatívny u lekárky? A čo chlamýdie?

Príspevok v téme: Krv v moči, pozitívny CRP test, ale negatívny u lekárky? A čo chlamýdie?
mrk

Prednedávnom som začala byť sexuálne aktívna, mali sme síce vždy kondóm, no skúšali aj iné praktiky. Ale krátko na to ma začalo bolieť pri močení, mala som nutkanie stále močiť a mala som v moči a na toaletnom papieri aj krv a nie málo. (Menštruácia to určite nie je, ani mechanické poškodenie.) Urobila som si aj CRP test z lekárne, kde mi vyšli vysoké hodnoty, tak som šla k všeobecnej lekárke, tam mi testovali moč - netuším ani len na čo - ale vraj je negatívny. Čo nedáva zmysel, keď len pár hodín pred tým som mala pozitívne CRP. Ten papierik však bol dosť rozpitý, namiesto namočenia v nádobe, som mala močiť priamo naň. Aj tak mi však dali aspoň Monural, ale keď som si kúpila test na zápal močových ciest, partner spomenul, že mal už dávnejšie tiež menšie problémy, síce bral pred pár týždňami antibiotiká kvôli zvýšenému CRP na vyšetrení, no nedostal ich na nič konkrétne (rovnaká ambulancia, ale iný lekár). Napadlo mi, či to teda nemôžu byť chlamýdie. Neviem, či testovali aj tie, zrejme nie a krv mi nebrali. Ale ku všeobecnej či gynekologičke sa vzhľadom na voľné termíny/ordinačné hodiny dostanem až o niekoľko dní, ale príšerne to bolí, stále behám na toaletu (aj v noci sa kvôli tomu budím) a nezmierňuje to ani ibuprofen.
Je možné ísť s tým cez víkend na ambulantnú pohotovosť a ak aj áno, vyriešilo by to niečo? Dajú sa chlamýdie zistiť na počkanie a ak by to boli ony, mohla by som dostať správne antibiotiká hneď? Nechodila by som tam s drobnosťou, ale bolesť je naozaj silná a tá krv v moči ma znepokojuje.

mjanik

nutkanie na moč a časté močenie je spôsobené slabými oblíčkami,svrbenie a pálenie je zapríčinené silnou pečeňou
Liečba-posilniť obličky a utlmiť pečeň.Výsledky liečenia sú dobré!!!

hetera

kultivaciu ti robit na pohotovosti nebudu, lebo na vysledky sa dlho caka, chlamidie ti vysetrovat nebudu. Zoberu ti moc na chemicke vysetrenie ci sa v nom nachadzaju, bielkoviny, leukocyty, krv, ketolátky, bilirubin a podobne. podla toho zistia, ci je to zapal. Podrobnejsie vysetrenie ti spravia az u urologa, pripadne u vseobecneho lekara.

hetera

preboha, pan janik uz prestante vypisovat hovadiny a robit si tu reklamu na akupunkturu. Moci krv, aky problem s pecenou preboha. Ide velmi pravdepodobne o zapal mocoveho mechura. Odporucam ist urcite na pohotovost, ak sa k odbornikovi dostanete az neskoro. Tam vam urobia moc sediment a chemicke parametre a uvidia, ci ide v skutocnosti o zapal. AK nie moze sa jednat este o oblickovy kamen, alebo piesok, ak su bolesti krcovite. nevahajte a chodte k lekarovi ihned.