Môj ex ma stále miluje, ako ho citlivo ale definitívne odmietnuť?

Príspevok v téme: Môj ex ma stále miluje, ako ho citlivo ale definitívne odmietnuť?
Oliveta

Ahojte, dobrý večer,
boli ste už niekto v podobnej situácii alebo viete mi poradiť, ako mám bývalého priateľa odmietnuť?
Totiž, dnes ráno som si našla od neho dosť dlhú správu a v nej bolo že ma stále hrozne miluje a nevie sa cez to celé preniesť. Že už je to na nevydržanie. Že ma nemal nechať odísť tak ľahko... Znelo to dosť zúfalo pravdupovediac... bolo mi ho ľúto. Od rozchodu je to takmer pol roka. Ja už som sa posunula dalej v živote, nehovorím, že si nanho nespomeniem. Ale viem, že život už s ním nechcem zdielať.
Ide mi len o to že nechcem byť zákerná a ani len neodpísať na tú správu( aj keď by to zrejme bolo jednoduchšie možno aj pre neho lepšie). Nechem mu dávať falošné nádeje, pretože skrátka žiadne nie su. Ale nechcem mu proste ublížiť. Nie som zlý človek. Aj mne bolo ublížene mnoho krat ešte pred ním. nechcem sa teda zachovať rovnako.
Takže odpísať ( čo mu mám preboha napísať aby to bolo čo najjemnejšie odmietnutie) alebo neodpísať a ignorovať jeho správu (možno by som mu tým menej ublížila ale zároveň by som vyzerala ako suka)?
Ďakujem za Váš názor

tutri

*emminar*
Tak lebo keď sa veci hovoria citlivo..Potom si človek domýšľa a hľadám tam aj to, čo tam nie je..

emminar

V klude sa o tom porozpravat, povedat, ze jednoducho z tvojej strany tam uz proste nic nie je. Niektori to ale bohuzial potrebuju prave pocut trosku tvrdsie, ze im to nedojde ked na nich ides citlivo

paulita

takže si ho odignorovala? fúha, no to si sa moc pekne nezachovala. mala si mu predsa len niečo odpísať. áno, bolelo by ho to ale aspoň by vedel, na čom je.

Oliveta

Ahojte, ďakujem pekne za nazor od každého. Na správu som neodpísala. Nebudem sa do toho zamotávať. Len dúfam, že to pochopí...

Majte sa pekne a ešte raz ďakujem

Simona393

Ked sa ozval po pol roku, nebude to az tak strasne. Keby bez teba umieral, ozyval by sa hlavne tesne po rozchode. Mozno sa mu to v hlave rozlezalo a cital nejaky motivacny clanok, ako nejaky chlap dostal byvalu spat, tak si povedal , ze za skusku nic neda, a vybalil to na teba,
Tvarit sa, ze si nijaku sms nedostala, je tiez forma ublizenia a mozno tazsia , ako ked mu to povies do oci. Nemozes mu zavolat videohovor, aby si videl ako sa tvaria podla toho mohla citlivo reagpvat??

chamomile

Ako mozes nevediet odpisat...... Napis, co citis, ako to vidis a velmi jemne, Zamysli sa a nemusis odpisat hned, nechaj si to ulezat v hlave.