Vylúčenie cukru a pečiva zo stravy

Príspevok v téme: Vylúčenie cukru a pečiva zo stravy
Lucia-35

Ahojte, o dva týždne idem na oslavu a mám jedne krásne šaty ktoré sú mi teraz dosť úzke, potrebujem zhodiť aspoň 2-3kg. Chcela by som skúsiť vylúčiť všetko pečivo a sladké samozrejme, a nejesť po 18tej. Máte nejaké pozitívne ohlasy, koľko sa vám podarilo schudnúť vylúčením sladkého aj pečiva a za akú dobu.nechcem nic extra drastické aby som nedostala Jojo efekt

Bubuu

Stačí aj turistika, alebo bicyklovanie. Cvičenie by malo byť zábavné, lebo pri ňom nevydržíš. Najlepšie s niekým.

hedviga1884

obavam sa, ze toto nie je spravne riesenie lebo tvoje telo to nevydrzi. skus iba jemne obmedzit sladke a pecivo a taktiez sa zacni viac hybat a mala by si tie dve kilecka dat dole.

marek1251487

To čo ideš urobiť je kalorický deficit. A je úplne jedno, čo zo stravy vylúčiš. Vôbec nejde o to či pečivo, múku, mäso. Ide o kalórie. Čiže všetko kalorické. 4O ti pomôže vylúčiť zo stravy chlieb, keď jeden peceň má menej kalórií, ako mäsové výrobky, maslo, keksy atď.

Nie. Diétami neschudneš, len vyplavíš z tela vodu a svalstvo ochabne. Chceš si vážne kvôli šatám dlhodobo ublížiť? hmm.

Jediná cesta pre teba je kardio cvičenia. jooooj, keď to sa už nikomu nechce však? Lenže len kardiom schudneš tak, ako chceš. Čiže bicykel, beh, plávanie, skákanie. Čokoľvek, čo dokážeš robiť po dobu 40 minút pri tepe 130 úderov za minútu. Prvých 15 minút ešte nechudneš, preto si rátaj čas až po tých 15tich minútach. Dobrá správa je, že ešte aj po skončení kardia telo chudne cca 2 hodiny. Nie s takou intenzitou, ale chudne. urob kardio 5x týždenne a uvidíš, ako pôjde váha šialene nadol. A pri plnom zdraví.

Vylúč zo stravy ovsenné vločky, nejdez na večeru žiadne tuky. Toto je efektívna cesta. Samozrejme môžeš robiť kardio aj 2x do dňa 7x v týždni :) Hlavne sleduj telo. Zase nie na smrť, neprehnáňaj to aby neskolabovala. Za to tie šaty nestoja..

Bubuu

Treba sa kvalitne najesť aby telo vládalo bojovať s bezitou. Môžeš po večeroch behať a vybudovať si spalovače tuku - svaly. Hladovaním si ublížiš.

ahjajjaj

myslím, že ideš na to dobre. Dve kilá sa určite podaria. Namiesto pečiva môžeš jesť zato diétne sucháre a ten cereálny chlieb, čo vyzerá ako pukance. A dlhé prechádzky.