rakovina lymfatickych uzlin

2bodka

Ahoj, môžem sa Ťa spýtať, či si mala aj nejaké iné príznaky?
Mňa totiž už dlhšiu domu tlačí pod pazuchou, niekedy viac, niekedy menej, je to trochu aj bolestivé, nie veľmi. Je to pocit, akoby mi niečo zavadzalo pod pazuchou. Inak žiadne príznaky nemám.
Rada by som vedela, či sa Tvoja diagnóza prejavila aj inak, ako zväčšenou uzlinou. Ďakujem za od poveď.

jazminn

Dnes som bola na tu vzorku kostnej drene, bolelo to strašne. Potom som išla k lekárke, ktorá povedie moju liečbu. Povedala, že 99% ľudi s podobnou dg sa vylieči. Mám agresívny lymfom, ale vraj je to o to lepšie, že je agresívny, lebo na ten lepšie zaberá liečba, ako na tie neagresívne...Takže 9.3. nastupujem na prvú chemo...

Toomas 12345

jazminn :

Tie ktoré sa dávaju do chladničky, volajú sa adults dophilus.

Vitamín C je taktiež vhodný, napríklad kvalitný je ten od Jamesona.

Tomass 12345

jazminn :

No hlavne si posilni imunitu, pretože tá je klucovym faktorom ktorý pomáha pacienta vyliečiť. Jedz protizapalove potraviny typu kurkuma, skorica, cesnak, cibula a vela zeleniny a ovocia a kvalitne probiotiká z lekárne.

ahjajjaj

Ahoj Jazminn, o rakovine lymfatických uzlín toho veľa neviem, ale hlavným dôvodom onkologicky chorých pacientov býva psychika. Za posledných 18 mesiacov väčšiny z nich dôjde k nejakej väčšej traume, ktorá im zlikviduje imunitný systém a spôsobí taký deficit imunity, že systém nerozpozná rakovinové bunky.
Tu som našla niečo: www.zdravie.sk
prečítaj si. Takže by som odporučila každý deň mierne cvičiť, trochu zmeniť stravovanie, brať celladam, alebo iný doplnok výživy, zmeniť myslenie na pozitívne, skús počúvať Mozarta, Vivaldiho, a absolvovať všetky lekármi navrhované spôsoby liečby. V Biblli je písané:
"Viera Tvoja Ťa uzdravila". Takže sa pokúšaj pozerať na veci s optimizmom a vierou, rakovina je o vnútornom - psychickom boji.

jazminn

Liečiť sa idem na onko-hematologiu, na začiatok vyšetrenie kostnej drene, som už anemicka...a čo bude dalej zatiaľ neviem...