Uplne sama na svete

Príspevok v téme: Uplne sama na svete
Keita

Ako mam dalej zit ked som uplne sama na vsetko? Nemam rodinu, nemam partnera. Nechcem byt na pritaz nikomu. Som takmer bez prostriedkov. Som chora, mam fyzicke problemy, kvoli ktorym nemozem pracovat ako by som chcela, aj psychicke (panicke ataky neocakavane, uzkostne stavy) Mam par kamaratov, ale ti so mnou byvat nebudu, a ja som sama, oni maju uz vlastne rodiny. Rozmyslam, ze by som to aj ukoncila. Neviem co dalej. Ludia mi ublizuju, vzdy ked s niekym mam hlbsi vztah, tak sa na mna za nejaku hlupost ocapi, alebo ked sa jedna o chlapa, nieco mi spravi, napr zistim, ze sa okrem mna styka s niekym inym, alebo podobne. Nemam stastie na blizkych kamaratov, partnera, rodina ma okradla, alkoholici, nemam domov, nemam nic. Som uplna troska, fakt. Na co je takyto zivot:( Je tu niekto kto je na tom podobne? Neviem ako sa vymotat, zatial som v najme v garsonke, ale je to velmi drahe, aj by som isla sama za hranice, ale bojim sa tych atakov, bojim sa aj zit. Neviem co robit:(

emminar

Stastie clovek nezalezi od ostatnych ludi, musis zacat hlavne od seba. Postupne si zacat davat dokopy cely zivot, najst silu na to proste skusit

DaNe

Ahoj, chápem tvoje pocity,donedávna som to mala podobne. Zlá rodina,kamaráti,okolie... Začala som sa do seba uzatvárať,až som taktiež premýšľala podobne kvôli vtedajším problémom. Nerada vspomínam na to obdobie,ale som z toho v poriadku. rozhodla som sa byť šťastná a všetko je teraz v poriadku. Len som chcela povedať,že ak by si chcela môžeš mi napísať,alebo môžeme pokecať. Predsa som o veľa mladšia ako ty,(tak tipujem) pokecať môžeme,pretože rada by som ti pomohla. :) nikto by sa nemal cítiť sám.

Tomass 12345

Ja napríklad tiež nemám partnerku a donedávna som mával každý den panicke ataky, no tie mi zmizli po tom čo som začal užívať antidepresiva citalec.

Nemám partnerku ani kamarátov, no som aj tak štastný pretože mám vieru v Boha, a svoju vieru som si posilnil krestanskymi svedectvami neba/pekla, man in heaven, testimonies of heaven/hell. Proste verím tomu že nebo existuje a že sa tam po smrti dostanem, a že tam budem žiť večne v radosti a v štastí, to je moje želanie, to je moje štastie a myšlienka na nebo mi dáva radosť a silu do života a euforiu radosti a to aj napriek ťažkému životu ktorí si prežívam.