Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Isli by ste do prace so zvysenou teplotou?

Príspevok v téme: Isli by ste do prace so zvysenou teplotou?
posa

Viem, blba otazka... telo ma odpocivat.. ale, momentalne je strasne vela roboty a do toho som schytala virozu, zapal nosohltana, nevladzem, boli ma vsetko, vycerpana som, teplota do 37,5, pn nie je vitana v praci o to horsie, ze nedavno pred mesiacom som mala 5 dni pn lebo som mala akutne lumbago a nevedela som sa pohnut, sialene bolesti. Mam pol dna na vyzdravenie a rozmyslam ako to zvladnut, mam hypoteku, bojim sa vyhadzovu, caka ma o 2 tyzdne narocny vikend ked budem tahat 24ku..rozmyslam ci to nejak pretrpiet, alebo ist aspon na 5 na pn, ale je tam riziko, ze bude problem, mam pracu, ktora nepocka, proste cely den jeden kolotoc a musi clovek makat. Je tu niekto kto to s virozou zvladol a nezanechalo to ziadne dosledky? V podstate mam v praci teplo, aj ked nasadenie je vysoke, ale 8 hodin trpiet a nemoznost si lahnut je vela. Mam z toho uzkosti o pracu nechcem prist.

swistica

Ale to je to karmicke kolecko - oni nakazali teba, ty nakazis ich, oni nakazia teba a tak dalej a tak dalej.

Je to od teba velmi nezodpovedne. Vedome siris nakazu. Malo by to byt trestne...

posa

swistica - tak ako aj im :) , ver tomu, ze, by som sa velmi rada dala radsej dokopy, ale ked ta v praci chcu aj choru, co narobis

posa

nic v zlom, ale od tych ludi som vacsinou chora, vacsinou je 40 percent kaslajucich smrkajucich a nutne chodia takto vybavovat cize vkuse vetram, nejake vycitky nemam. Tak dakujem za odpovede zajtra sa rozhodnem, ak nebudem mat teplotu pojdem, ak budem mat, radsej sa doliecim

martinmlm

Šak sa normálne porozprávaj s nadriadeným. Nie že z ničoho nič neprídeš do roboty. Spolu hľadajte riešenie.