Športom z depresie a uzkosti

Príspevok v téme: Športom z depresie a uzkosti
ivka333

Je tu niekto koho by sport dostal z depresie a uzkosti bez liekov? Depresivna som len obcas ,neplacem ,chodim von vsetko ,skor uzkostliva a ustrachana ,zla nalada rano .Zacala som behat ,len par dni ,po behu sa citim super len ten pocit nevydrzi nejak dlho.Myslite ze ucinok sa dostavi? Urcite sa nechcem vzdat a liekom sa vyvarovat kolko sa da.Mate s tym realne skusenosti ze by to naozaj pomohlo s tym sportom ? Dakujem moc

ivka333

Dala.mi nejake lieky na uklidnenie,odbery ziadne ,vraj ked to bude pokracovat tak len psychiater.
Inak nic so mnou nerobila ,len nemozem najst pracu a z toho som vraj nestastna a mam tie blbe pocity zo seba.Vraj vyhorenie .

Hhah

Ahoj, a čo Ti za odbery brala obvodná alebo na aké vyšetrenia Ťa poslala? Prípadne viac rozpíš svoje príznaky.

Šport môžeš robiť vždy, je zdravý tak či onak, je univerzálny. :-D

ivka333

No bola som len u obvodnej a ta mi povedala ze na depresiu "nevyzeram"neviem ako sa to da rozpoznat lebo ma teda riadne vyspovedala tak ja neviem preco sa necitim dobre a co mi je.

ivka333

Nie nediagnostikoval len sama myslim podla priznakov ake nieco mi tam nesedi lebo viem aj vstat rano aj sa postarat o vsetko a ani neplacem ,na druhej strane v hlave "bordel" beznadej akoby som stratila zmysel zivota

swistica

Ono je dolezite napisat preco si myslis, ze mas depresiu. Diagnostikoval ti ju niekto, alebo je to len tvoj pocit?

Tomaas 12345

Proti depresii odporúčam stať sa veriacim a posilniť svoju vieru vo večný život s Bohom v nebi krestanskymi svedectvami neba/pekla - man in heaven, testimonies of hraven/hell.

Proti uzkosti odporucam antidepresiva. Skutocne antidepresiva velmi dobre zaberaju na uzkost, ja som mal uzkosti, no odkedy užívam antidepresiva tak uzkosti nemám.