Mám navali radosti /navali stastia

Príspevok v téme: Mám navali radosti /navali stastia
Andrea_Nydahl

Neviem preco ale ked pridem domov tak mam strasne navali stastia vkuse som stastna a aj navaly energie....Takto to mavam uz niekolko mesiacov no dnes sa mi stalo niečo take že som sa rozculila lebo som nedostala veci od kamarata ktore som si chcela pozicat .Pritom som si uvedomovala ze to je banalita ze ok nevadi snad nabuduce mi pozicia no vo mne sa zacalo niečo vrieť ale pritom som sa chcela uklnut ale som mala nesmierne vrejuce pocity ze musim s niecim hodit alebo niečo rozbit...Nespravila som nic pretoze somm si to uvedomovala ale zarazil ma taky pocit preco sa mi to rozculenie vlastne objavilo.Aj ked mozno to nie je nic strasne to rozculenie tak mi prosim povedzte alebo poradte za cim môžu stáť tie navaly stastia a radosti.dakujem

DarkThought

To môže byť aj hraničná porucua osobnosti, známa aj ako emocionálna nestabilnosť. Preto tú radosť a hnev pociťuješ silnejšie ako bežný človek.

jarunna

a ved to je uplne normalne, ze ked ta nieco nahneva, s cim si pocitala, ze sa taketo stavy prejavia. je to uplne normalne.