Choroba? Vírus? Prechladnutie?

Príspevok v téme: Choroba? Vírus? Prechladnutie?
Alien29

Dobrý deň už 9den bojujem s príznakmi ako slabosť, vnútorná teplota, zapchate dutiny, suchý kašeľ. Domáce crp negatívne opakovane, teplota ráno, či večer žiadna, teda normálna. Ale pocit choroby ostáva. Obvodný len z dverí ze atb a príďte potom a potom. No niesu to príznaky na atb ani nic2, neviem ci je to viroza, alebo trvať na testoch krvi a obávať sa možno niečoho vaznesieho? Ďakujem Vám z rady.

katikaluz14

Norikka-môžu pomôcť,ale je pravda,že antibiotiká by sa nemali dávať len tak bez normálneho vyšetrenia.Bez crp.Aj keď sú lekári,čo majú vo zvyku dávať bežne len tak.Ešteže ja takú skúsenosť nemám.

norikka

Alien tieto problemy co popisujes vacsinou su akoby predzvest vacsich nejakych, treba sa tomu postavit celom. Niekedy sa liekom nevyhnes, ale to nie je zle. Tie ti mozu pomoct!

katikaluz14

Alien29-lekár ti chcel dať antibiotiká bez vyšetrenia?Alebo som to zle pochopila?Podľa mňa toto je znak,že máš oslabenú imunitu a niečo sa pokúša ťa dostať.Snaž sa oddychovať a prospelo by ti nasadiť si niečo na imunitu.

Tomaas 12345

Ten pocit ked človek nemá teplotu ale telo má rozhoručene ako keby teplotu mal poznám. Sám som si toto zažíl zažívam. Pomohlo mi na to rozhoručene telo a pocit slabosti teplá 37 stupnova voda. Nepi studene napoje ani jedlá, ale jedz teple jedla a pi teplé nápoje a ono ta vnutorna teplota a slabost by mala odznieť.

adma

Dobrý deň, nepanikárila by som ešte, je chrípkové obdobie u lekára sa teraz ešte skôr nakazíte, treba to hlavne vyležať veľa spánku, tekutín, vitamín C. Podľa mňa je dôvod na obavu až po 3 a viac týždňoch ak to teda neprejde. :)