krv v moči

Príspevok v téme: krv v moči
hetera

Ahojte, pisem sem, pretoze uz mam velke nervy. V sobotu som mala krce v podbrusku, dala som si teply kupel, krce povolili ale pri naslednom moceni som mala krvavy moc s vlaknami krvi, plus trocha palenie. Okamzite som sla na pohotovost kde mi spravili rozbor mocu. Vysoke erytrocyty, bielkoviny, krv 3+. Leukocyty na pocudovanie negativne. Od soboty vecera beriem atb biseptol. Expresne som si vybavila urologa na pondelok, ten mi vsak povedal, ze ma vysetri az ked douzivam atb. Dovtedy sa asi zblaznim, uz som citala o rakovinach mechurov, obliciek proste chodim ako mumia, nic ma nebavi. ide o to, ze doteraz ked som mala zapal mechura, vzdy ma to strasne stipalo, a chodila som casto na wc. tentokrat je to ine. Mam bolest v podbrusku a to je vsetko. mocit chodim normalne. Atb beriem uz 4 den a nejako je to stale rovnake. Mam 38 rokov. Dakujem

jeanValjean

Ak to dokázali určiť tak tej krvi nebolo veľa možno jedna kvapka,ak by si videla zafarbenie od krvi nechali by si ta tam.To pichanie môže byť spôsobené ochabnutim hladkého svalstva čo býva spojené s inkontinenciou u žien po dieťati časté.Zrejme aj infekcia.Čo myslíš?

hetera

krv som viditelne mocila v sobotu 8.2. potom som sla na pohotovost a tam mi robili rozbor, kde sa to potvrdilo krv 3+. Teraz uz krv v moci nevidim. Len ma stale boli podbrucho a divne stipe tam dole. Ale nic strasne, ale je to obtazujuce. dieta mam jedno.

jeanValjean

Ak ti tie atb. zabrali a tá krv už nieje je to dobré znamenie.Ako sa prišlo na to,že je to krv?Deti koľko?

hetera

update, takze stale mam problem, tupa bolest v podbrusku, jeden den je, druhy nie. Potom take pichanie bud v mechury, alebo tam dole, neviem to presne identifikovat. proste nie je to stale ok. K urologovi idem az buduci tyzden, nie je to nic, co by sa nedalo vydrzat, ale nervy mi pracuju, kedze ten pocit, ze to stale nie je ok vnimam.

hetera

rozbor krvi mi nerobili, iba rozbor mocu chemicky a sedimentaciu. Dnes mi je konecne prvy den lepsie, bolesti su uz len minimalne. a dnes mam posledny den antibiotika. Uvidime co to bolo, idem na kontrolu k urologovi, budu mi robit aj sono.

Tomaas 12345

Kedže krv už nemáš znamená to že atb zaberaju a rakovina to teda byť nemože, to by atb nezaberali a krv by si stále mala. Ide pravdepodobne o zápal.

hetera

krv už nie, to bolo iba v sobotu. ale dnes ma pekne boli podbruško, plus pridalo sa aj divne palenie. Je to zvlastne. Predtym mi pocas uzivania atb vsetko zmizlo behom 3 dni, teraz nic, a este sa problemy pridavaju .