Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kolega

Príspevok v téme: Kolega
Pasta

Mali sme firemnu akciu a dost sme popili. Niekolkokrat ma jemne pobozkal, drzal za ruku, okolo pasu, travil vsetok cas so mnou. ostatnym hovoril, ze vie co robi. Je zenaty, ja 35, on 50. veriaci. Vzdy sme si boli sympaticki. Po akcii zavolal ohladom pracovnej veci, bol mily ako vzdy. Chce viac (sex) alebo to bol len alkohol? Vdaka.

Tutenstein_xD

Soli - tak aspoň vidím, že autorka témy je rovnaká. Ja osobne keby viem, že má kolegyňa o mňa záujem a viem, že má priateľa a pokúšala by sa ma baliť a zvádzať , tak by som ju slušným spôsobom poslal do zadku. Len slaboch sa dá zviesť zadanou ženou. To isté platí aj opačne.

Soli

Tutenstein_xD toto je normálna vec na večierkoch vo väčších, korporátnych firmách, hlavne tam kde sa viacej zarába...
Rieši sa tam každý s každým, vydatý, ženatý, trt*ká sa na schodoch atď...
Tiež som bol v šoku keď som to prvý krát zažil, preto na takéto akcie ani nechodím alebo idem domov medzi prvými.
Ale je to len obraz dnešnej doby.

Tutenstein_xD

Už len to, že je ženatý by ti mala v hlavne pípnuť kontrolka, že od tohoto chlapa ruky preč, ale tebe to očividne nevadí, že je ženatý, keďže si sa nechala ním "jemne bozkávať" a držať okolo pása. Jdu blejt velebnosti.

chamomile

Chce viac (sex) alebo to bol len alkohol? what? my nevieme co chce, nam nic nehovoril, my sme s nim netelefonovali.

EV365

Alkohol sám nerobí nič. Je to oblbovák ktorý blokuje vyššie funkcie mozgu, a človek sa chová jednoduchšie - úprimnejšie.