Myslite na svoju chrbticu: Zdravotná stolička, ako pracovný benefit

Táto diskusia patrí k článku: Myslite na svoju chrbticu: Zdravotná stolička, ako pracovný benefit
Myslite na svoju chrbticu: Zdravotná stolička, ako pracovný benefit

Takmer každý zamestnávateľ dnes poskytuje svojim zamestnancom benefity, ktoré ho majú motivovať k lepším výsledkom alebo mu uľahčiť život. Niektorí však pri nich môžu myslieť aj na vaše zdravie. Tak ako sa kedysi poskytovali rekreačné pobyty, dnes je to hlavne starostlivosť v súkromných klinikách či príspevky na zdravotnú starostlivosť. Benefitom však môže byť aj prevencia problémov, ktoré súvisia so sedavým zamestnaním. Napríklad v podobe zdravotnej stoličky, ktorá zamedzí bolesti a problémom nielen s chrbticou.

neya

chvilu som sa sem nedostala, pozeram, ze ste tu uz zacali pozerat konkretne modely, prosim vas, o aku stolicku to ide? ja som zatial v stadiu riesenia po lekaroch.

anicka89

Naty63 aj si si ju objednala? či stále váhaš, lebo neviem, či tá akcia je do konca mesiaca, to som si nevšimla.

Naty63

už som sa pozerala, nakoniec pôjdem asi do tej architekt, páči sa mi tá opierka hlavy, že je aj nastaviteľná. to by mohlo byť fajn.

zabkiara

Naty63 stale je akcia, februarova pisu, takze asi az do konca mesiaca bude, teda snad. ja sa neviem rozhodnut, ktoru z nich vybrat. anicka89 na zaklade coho si si ju vybrala?

Naty63

anicka89 stále majú akciu? to teda pôjdem ešte rýchlo omrknúť, kým ju nezrušia, len keď ja som hrozne nerozhodná.

anicka89

aliara normálne som si musela kuknúť, ako sa ten model volá ? je to tá steel standard. a pozerám, že akurát je v akcii -10%?

zabkiara

aj ja uz som si ju pozerala, vyzera extremne pohodlne, a hlavne to ze si ju vizualne vies prisposobit, nech sa aj hodi do interieru. neviete, ako je to s udrzbou jednotlivych materialov?

Naty63

anicka89 ale tak to je celkom rýchlo, pozerala som, že si tam môžem vyskladať rôzne druhy poťahov. ktorú konkrétne máš ty?